De releasedatum van DC’s The Flash -film verschuift een week. The Flash is geregisseerd door Andy Muschietti ( Mama, It, It: Chapter Two ) en geproduceerd door Warner Brothers. Het sterren Ezra Miller als Barry Allen, de titulaire held, Ben Affleck en Michael Keaton als twee versies van Batman, en Sasha Calle als Supergirl. The Flash was eerder gepland voor release op 23 juni 2023; het landde op deze datum na een aantal schemawijzigingen.

Nu heeft Warner Bros. Pictures de releasedatum van The Flash opnieuw verplaatst. Deze keer is het echter met een week uitgesteld in plaats van maanden uitgesteld. In plaats van uit te brengen op 23 juni 2023, staat The Flash nu gepland voor debuut op 16 juni 2023.

Zal de nieuwe Flash-releasedatum blijven hangen?

Dit is niet de eerste keer dat er nieuws is over een bijgewerkte releasedatum voor The Flash. Voordat de film in juni 2023 debuteerde, zou de film in november 2022 worden uitgebracht. Daarvoor had hij andere data in 2022. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat The Flash al in 2018 zou worden uitgebracht, hoewel COVID en creatief wijzigingen resulteerden in meer dan een paar vertragingen. Het is dus moeilijk te vertrouwen dat deze nieuwe datum zal blijven hangen.

De wispelturige releasedatum maakte zojuist deel uit van de tumultueuze rit van The Flash door de jaren heen. Even leek het erop dat de film helemaal niet zou plaatsvinden. Controverses rond The Flash zijn voornamelijk voortgekomen uit de juridische strijd van zijn leider, Miller. Miller speelde Barry voor het eerst in Batman v Superman: Dawn of Justice in 2016. Sindsdien is de acteur verschillende keren betrapt op onaanvaardbaar en vaak illegaal gedrag. Miller is gearresteerd voor meerdere aanklachten, waaronder een recente inbraak in Vermont. Hierdoor doken er deze zomer berichten op dat Warner Bros. overwoog The Flash te annuleren of Miller te herschikken. Warner Bros. besloot hier uiteindelijk tegen, enDe flits ging door.

De wijziging van de releasedatum kan echter worden gezien als een positief teken voor de ontwikkeling van The Flash. Zelden is er nieuws gekomen dat The Flash eerder uitkomt dan oorspronkelijk gepland. Ook al is het nog maar een week, het nieuws dat The Flash eerder komt dan gepland in het releaseschema, geeft aan dat de film daadwerkelijk in juni 2023 kan verschijnen. Natuurlijk, met een releasedatum die zo steeds verandert en een volledige lengte trailer die nog moet arriveren, 16 juni 2023 is mogelijk niet de definitieve datum voor de release van The Flash. Maar als Warner Bros. zich echt aan deze film wil binden, zal het zich eerder vroeger dan later aan een datum moeten houden. Misschien is dit degene die vasthoudt.

Geef een antwoord