Als je weer in Fortnite wilt duiken, is dit zeker het juiste moment, aangezien de beroemdste videogame een mooie facelift krijgt om het “NextGen” -tijdperk in te gaan. Het spel mooier dan ooit? Het is in ieder geval behoorlijk verbluffend.

 

Fortnite nog mooier

FortniteDe schoonheid van Lumen in foto’s

Dus, naast de release van Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 1, maakte Epic van de gelegenheid gebruik om enkele van de volgende generatie functies van zijn Unreal Engine 5 te integreren. Aangezien zij de makers zijn van genoemde engine, kan men een zeer goed beheer van het geheel.

 

Visuele verbeteringen zijn onder meer de toevoeging van Nanite, dat de algehele architectonische geometrie vergroot. Het is eigenlijk een nieuwe manier om de activa van onze games weer te geven. ” Concreet worden gebouwen in realtime gemaakt van miljoenen polygonen en wordt elke baksteen, steen, houten plank en muurafwerking gemodelleerd “, zegt Epic. Dit komt bovenop Lumen, een wereldwijd verlichtingssysteem, een beetje zoals Nvidia’s RTX. Het helpt ook om schaduwen te verbeteren op basis van waar het licht vandaan komt. Een heel programma.

 

Ten slotte is er super-sampling-technologie aanwezig om een ​​hoge visuele kwaliteit te behouden zonder de framerate van Fortnite te verminderen.

Deze Fortnite- update is uiteraard beschikbaar op PS5, Xbox Series maar natuurlijk ook op de pc.

Geef een antwoord