Margot Robbie dringt nog steeds aan op een romance tussen Harley Quinn en Poison Ivy in het DC Universum. Robbie verscheen voor het eerst als Harley Quinn in de film Suicide Squad uit 2016, en de positieve reactie op haar vertolking van de slechterik leidde ertoe dat Robbie een eigen film kreeg in Birds of Prey uit 2020. De film verplaatste Robbie’s Quinn weg van de donkere, jonkvrouw-in-nood-toon die ze had aangenomen in Suicide Squad, en maakte van haar een meer vrolijk, sterk, onafhankelijk personage, zoals ze vaak in de strips voorkomt. Naast de komische tegenhanger van Harley is Poison Ivy, een andere slechterik uit het Batman -universum, die uiteindelijk zowel in de stripboeken als in de geanimeerde televisieserie Harley’s vriendin wordt.Harley Quinn. Tot op heden is Poison Ivy nog niet geïntroduceerd in de DCU.

In een interview met ComicBook.com zegt Robbie dat ze al jaren ” aandringt ” op een romance tussen Harley en Ivy. Dit weerspiegelt gevoelens die Robbie sinds 2018 deelt. Robbie zegt ook dat wanneer ze haar Harley naast Ivy voorstelt, ze zich de Poison Ivy uit de strips voorstelt, in plaats van een bepaalde actrice. Lees hieronder het volledige commentaar van Robbie:

“Ik heb daar jarenlang op aangedrongen. Ik kan je niet vertellen hoe hard ik daarvoor heb aangedrongen. Ik wil het ook. Eerlijk gezegd, als ik me voorstelde, beeld ik me altijd af zoals Poison Ivy in de strips. Ik niet echt stel je eigenlijk een actrice voor die het doet, maar ik ben het ermee eens, dat zou zo goed zijn.

Wie zou Poison Ivy van de DCU kunnen spelen

Niet alleen Robbie dringt er al jaren op aan om Ivy in de DCU op te nemen, maar dat geldt ook voor Birds of Prey- regisseur Cathy Yan. Net als Robbie zei Yan dat ze ” zeker graag de relatie tussen Harley Quinn en Poison Ivy zou zien”, en dat ze Ivy graag zou opnemen in mogelijke toekomstige Birds of Prey -vervolgfilms. Robbie heeft in het verleden gezegd dat ze graag de relatie tussen Harley en Ivy zou willen verkennen, in welke vorm dan ook, of het nu een hechte vriendschap is of iets meer, maar ze lijkt nu reikhalzend uit te kijken naar een romance tussen de twee.

Hoewel Poison Ivy de DCU nog niet is binnengegaan en er geen actrice is gecast om haar te spelen, hebben DC-fans zich zeer uitgesproken over hun keuzes voor de rol. Topkandidaten zijn onder meer opvallende roodharigen zoals Emma Stone, Christina Hendricks en Karen Gillan, terwijl andere fans graag een andere kijk op het personage zouden willen zien, met actrices als Jodie Comer, Ana de Armas en WandaVision- aluin Teyonah Parris die worden voorgesteld. Met fans van Robbie, Yan en DC die schreeuwen om het DCU-debuut van Poison Ivy, is het heel goed mogelijk dat de slechterik in toekomstige films zal verschijnen, vooral nu James Gunn aan het roer van de studio staat, vers van het geven van een kort liefdesverhaal aan Harley. in De Zelfmoordploeg.

Waar verschijnt Robbie’s Harley als volgende in de DCU

Hoewel het nog niet is bevestigd dat Robbie in DCU-films zal verschijnen, heeft The Suicide Squad uit 2021 de toekomst van Harley wijd open gelaten. Er was hoop dat Harley een confrontatie met Batgirl zou hebben, maar door de annulering van Batgirl vragen fans zich af. Sommigen hopen op een Harley-cameo in The Flash en Peacemaker seizoen 2, gezien haar banden met het titulaire personage van John Cena, terwijl anderen staan ​​te popelen om een ​​Birds of Prey -vervolg, of zelfs een live-action Harley Quinn HBO Max-serie. Hoewel er nog steeds een grote vraag is wanneer Harley haar zal laten terugkeren naar het DC Universum, Robbie is nog steeds zo enthousiast als altijd om de Cupid of Crime te spelen, mogelijk naast een toekomstige bloemenliefde.

Geef een antwoord