Red Dead Redemption II werd vier jaar geleden uitgebracht op PS4, maar is een vervolg op de westerse videogame gepland door Rockstar Games ?

De enorme map van Red Dead Redemption II heeft geen geheimen meer voor jou, en je hoopt dat Rockstar Games een vervolg op zijn videogame western in de plannen heeft? Voor alle informatie over Red Dead Redemption III ben je hier aan het juiste adres. Releasedatum, geruchten, trailer, gameplay, beta… Ontdek alles wat je moet weten over Red Dead Redemption III.

Red Dead Redemption II: fotoWe gaan Red Dead Redemption II nog een tijdje spelen.

Red Dead Redemption II: fotoKorte omweg via de Moriapas

Red Dead Redemption II: fotoEen filmspel

Red Dead Redemption II: fotoSadie als hoofdpersoon?

Red Dead Redemption II: Foto Red Dead Redemption 2De man met de zilveren geweren

Red Dead Redemption II: Foto Red Dead Redemption 2De aanhanger komt eraan

Op welke consoles wordt Red Dead Redemption III uitgebracht?

Nu Red Dead Redemption III niet officieel is aangekondigd, kunnen we alleen maar aannemen dat de game naar de pc zal komen – misschien later dan de console, zoals bij GTA V en Red Dead Redemption II. Omdat Rockstar Games ervoor zorgt dat zijn games constant een maatstaf in de branche zijn, zou Red Dead Redemption III alleen kunnen worden uitgebracht op consoles van de nieuwe generatie, PS5 en Xbox Series X / S, om te voorkomen dat de prestaties van de software moeten worden beperkt voor minder efficiënte machines. Dit is nog steeds speculatie, dus spring niet meteen in de nieuwe consoles.

Geef een antwoord