Na het onmiskenbare succes van het uitstekende The Witcher 3, dat binnenkort ook een PS5- en Xbox Series-patch zal hebben om een ​​tweede jeugd te bekostigen, is CD Projekt van plan meer uit zijn licentie te halen. De studio bereidt inderdaad verschillende games rond zijn witcher voor, waaronder de remake van The Witcher als eerste van de naam en een hele nieuwe reeks games die daarom zal beginnen met The Witcher 4.

 

The Witcher 4 zou ons iconische locaties kunnen laten herbezoeken

Helaas weten we niet veel over de laatste, behalve dat het zal worden ontwikkeld onder Unreal Engine 5 en dat het alle nieuwe technologieën zou moeten gebruiken. CD Projekt geeft ons echter enkele aanwijzingen over de regio’s die waarschijnlijk in The Witcher 4 te vinden zijn.
Gevraagd door Gamesradar +, gaf Philipp Weber, verhalende manager van de studio, toe dat hij graag terug zou willen naar twee iconische plaatsen van de licentie, om een ​​beetje te zien hoe ze zich in de loop van de tijd hebben ontwikkeld.

 

Ik zou nog steeds graag terug willen naar Temeria en Vizima, om te zien hoe het er nu uitziet. Daarom ben ik ook erg blij dat we de remake van The Witcher 1 doen.

Jouw Gameradar+

Weber zou er daarom van dromen om terug te keren naar de noordelijke koninkrijken van Temeria en zijn hoofdstad Vizima te herontdekken. Twee plaatsen die je kunt vinden in The Witcher, de eerste van de naam. Voor hem zou het interessant zijn om de evolutie van het koninkrijk te zien na de gebeurtenissen in The Witcher 2 en 3.
Hoewel dit slechts een persoonlijke mening is, kunnen we niet anders dan denken dat CD Projekt ons in zijn volgende trilogie naar emblematische plaatsen als deze zal laten terugkeren, ook al lijkt het duidelijk dat de ontwikkelaars zich niet zullen beperken tot oude regio’s.

The Witcher 4 moet ons in ieder geval het land laten zien en hoewel we nog steeds niets weten over de game zelf, hebben we nu de zekerheid dat het zich na The Witcher 3 zal afspelen. Het valt nu nog te bezien hoe de links zullen worden gemaakt of dat we het recht zullen hebben op een verhaal dat volledig losstaat van de originele trilogie, hoewel het hetzelfde universum deelt, een beetje zoals een Mass Effect Andromeda die de saga veruit probeerde te behandelen om iets compleet nieuws te bouwen.

Geef een antwoord