Sinds de officiële lancering van Warzone 2.0 vragen veel spelers zich af of de spelmodus Resurgence  naar de nieuwe battle royale van Activision en Infinity Ward komt. Er doen verschillende geruchten de ronde hierover op het web. Er is zelfs onlangs een potentiële Resurgence-kaart gelekt.

Inderdaad, de Reddit-gebruiker, iamDEVANS, deelde onlangs een afbeelding op het sociale netwerk. Hierop zien we een spelkaart, waarvan de algemene structuur en afmetingen vrij gelijkaardig zijn aan de Resurgence-kaarten die eerder zijn uitgebracht op Call of Duty: Warzone Caldera,inclusief Rebirth Island. Daarnaast kunnen we de volgende vermeldingen lezen: “Supported Games Modes” en “Resurgence”, naast “1x Ground War Area (24v24)” en “DMZ”.

Deze informatie moet echter met een korreltje zout worden genomen. We weten nog niet of dit een officiële kaart is. Activision en Infinity Ward hebben niet gecommuniceerd over dit onderwerp of over de komst van de Resurgence-modus op Warzone 2.0. De studio en de uitgever die verantwoordelijk is voor de battle royale hadden bij de lancering van de software simpelweg aangegeven, met name in een artikel  op de officiële site: ” Voor iedereen die fan is van kleine battle royale-kaarten, verwacht opwindende ontwikkelingen op Warzone 2.0 in toekomstige seizoenen ”. Het is dus noodzakelijk om te wachten op een nieuwe aankondiging van hen om het hartnet te hebben.

Ter herinnering: Warzone 2.0 is gratis beschikbaar op PlayStation- en Xbox-consoles, maar ook op pc (via Steam en Battle.

Geef een antwoord