Tony Gilroy onthulde dat hij het laatste script van

Twee dagen geleden, niet vanwege de staking, maar omdat ons ding rijmde op de staking, heb ik het laatste script van de vierentwintig afgemaakt. Drie en een half jaar geleden zijn we begonnen. Het duurt vijf jaar voordat we klaar zijn.

Waarom het ertoe doet dat de scripts voor Andor af zijn

Het eerste seizoen van Andor veroverde de harten van fans door de traditionele Star Wars-mal te doorbreken. De serie volgt Cassian Andor, Mon Mothma en andere leden van de Rebellion in de kern van het leven in de melkweg. Door zich te concentreren op personages die geen Sith of Jedi zijn en de realiteit van het door het imperialisme bestuurde sterrenstelsel, geeft Andor een nieuw perspectief aan Star Wars met een meer volwassen verhaallijn.

Het tweede seizoen van Andor volgt Cassian terwijl hij uitgroeit tot de doorgewinterde rebellenspion die is geïntroduceerd in Rogue One. Het tweede seizoen beslaat vier jaar en springt elke drie afleveringen vooruit naar het volgende jaar, wat leidt tot de dagen vóór Rogue One. Gilroy was de leidende hand voor de serie en schreef elke aflevering in beide seizoenen van Andor.

De WGA-staking zal weerklinken in de entertainmentindustrie nu WGA-schrijvers stoppen met scripts voor televisieseries en films. Omdat de scripts voor Andor echter af zijn, zal de productie waarschijnlijk niet worden stopgezet door de staking en kan de serie nog steeds voldoen aan de verwachte release van augustus 2024. Als Gilroy de scripts voor de staking afmaakt, kan hij het Andor- verhaal voltooien dat hij wil vertellen, wat rechtstreeks naar Rogue One leidt.Geef een reactie