Spinnen zijn altijd een enge vijand geweest in games, maar

Het totale aantal vijanden in sommige regio’s wordt verminderd door deze functie in te schakelen, ongeacht de moeilijkheidsgraad. Spinnen worden getransformeerd in verschillende soorten vijanden in plaats van schattige kleine klodders zoals in de Arachnophobia Safe Mode die te zien is in Grounded, een indie-survivaltitel. Dit heeft helemaal geen invloed op de voortgang van het spel, aangezien deze nieuwe vijanden er nog steeds zijn voor Cal om te vechten, te verslaan en sterker te worden vanuit elke locatie die spelers bezoeken.

Hoe de Arachnofobie-modus in te schakelen in Star Wars Jedi: Survivor

Spelers hoeven alleen maar het menu Opties te doorlopen om bij een schuifregelaar te komen die spiders aan en uit zet, genaamd “Arachnofobie Veilige modus” op het tabblad Toegankelijkheid. De game stelt dat deze modus “een wezen aanpast zodat het minder aan een spinachtige doet denken” in plaats van ze volledig uit het spel te verwijderen. De keuze blijft eenvoudig toegankelijk wanneer spelers tijdens het spelen het pauzemenu openen en kan op elk moment worden teruggedraaid.

Spelers kunnen spiders uitschakelen door de schuifregelaar “Arachnofobie Veilige modusop Aan te zetten in het menu Opties onder het tabblad Toegankelijkheid.

Spinnenvijanden, ook wel Wyyyshokks genoemd, richten dezelfde schade aan en hebben vergelijkbare aanvallen die ongewijzigd zijn ten opzichte van deze functie. Het maakt niet uit welke moeilijkheidsgraad spelers hebben geselecteerd voor hun playthrough, de arachnofobie-modus verandert niets aan de hoeveelheid gezondheid die deze wezens normaal zouden hebben. Helaas is er geen optie om andere gruwelijke entiteiten te verwijderen die spelers kunnen tegenkomen, zoals de Spawn of Oggdo in Star Wars Jedi: Survivor.

Een ander belangrijk onderdeel van deze modus dat spelers moeten onthouden, is dat het aantal vijanden in een bepaald gebied niet verandert. Dus als een Wyyyshokks zich oorspronkelijk in een regio bevond samen met andere monsters, zullen spelers er nog steeds tegen moeten vechten naast de vijanden die er zijn. Maar door te leren hoe je spinnen kunt uitschakelen door de arachnofobiemodus te activeren in Star Wars Jedi: Survivor, voorkom je dat spelers met deze angst deze uitdagingen niet aankunnen wanneer ze verschijnen.


  • Star Wars Jedi: Overlevende

    Franchise: Star Wars Jedi Platform: PC, Xbox Series X, PlayStation 5 Uitgegeven: 28-04-2023 Ontwikkelaar: Respawn Entertainment Uitgever: Electronic Arts Genre: Avontuur, Sci-Fi, Actie ESRB: T Samenvatting:Na de gebeurtenissen in Star Wars Jedi: Fallen Order vervolgt Star Wars Jedi: Survivor de reis van Cal Kestis nadat hij de nasleep van Order 66 en de massale executie van de Jedi heeft overleefd. Vijf jaar nadat hij ternauwernood ontsnapt is aan de klauwen van Darth Vader en het Galactic Empire, leeft Cal nog steeds op de vlucht met zijn robotgenoot, BD-1. Spelers zullen nu de rol van Cal Kestis op zich nemen als niet langer een Padawan maar een Jedi Master. Over verschillende planeten en het verder verfijnen en ontwikkelen van de door lichtzwaard/kracht aangedreven Jedi-gevechten in Fallen Order, zal Survivor opnieuw spelers terugbrengen in het steeds groter wordende Star Wars-universum. How Long To Beat: 14 uur Prequel: Star Wars Jedi: Fallen OrderGeef een reactie