Hoewel er de komende tijd nieuwe personages en instellingen worden geïntroduceerd

12 Kijker

elfLooker zoals te zien in de Pokémon-anime.

Looker is een bekend gezicht in de post-game content van Pokémon en is sinds zijn debuut in Pokémon Platinum regelmatig in games verschenen. Looker, die typisch verschillende teams onderzoekt als onderdeel van de internationale politie, heeft ook gewerkt aan de bescherming van het publiek tegen Ultra Beasts in Pokémon Sun en Moon. De detective in trenchcoat is echter ook afwezig in de Pokémon-games sinds Ultra Sun en Ultra Moon in 2017.

De verborgen schat van Area Zero biedt een aantal interessante kansen voor Looker. Met nieuwe Legendarische Pokémon op komst, zou de meester van vermommingen kunnen worden belast met het onderzoeken van een nieuw incident dat daarmee verband houdt. Als alternatief, aangezien er in Kitakami een festival in volle gang is, zou Looker een meer informele rol kunnen spelen als bezoeker van het festival, misschien samen met zijn partner Anabel.

10 Ingo

Hoewel niet geassocieerd met Paldea, zou de voormalige Subway Boss van Nimbasa City nog steeds een welkome aanblik zijn voor velen in Pokémon Scarlet en Violet. De laatste keer dat Ingo werd gezien, leed hij aan geheugenverlies en zat hij vast in het oude Hisui, zich niet bewust van zijn afkomst en schijnbaar geen weg naar huis. Nadat het personage van de speler zijn zoektocht in Pokémon Legends: Arceus heeft volbracht, is het echter mogelijk dat ze Ingo mee naar huis hadden kunnen nemen in zijn eigen tijd.

Zoals het er nu uitziet, is het uiteindelijke lot van Ingo iets mysterieus. Legends: Arceus biedt geen echte oplossing voor zijn verhaal, waardoor velen zich afvragen of hij zich ooit zal herenigen met zijn tweelingbroer Emmett. Ingo die zou verschijnen in The Hidden Treasure of Area Zero, bij voorkeur naast Emmett, zou die angsten definitief wegnemen.

9

8 Directeur Clavell

Directeur Clavell is een ongewone man, duidelijk geen voeling met de jeugd onder zijn hoede, maar nog steeds toegewijd aan hun succes. In Starfall Street vermomt hij zich zelfs (enigszins slecht) als een student genaamd Clive om Team Star te onderzoeken. Als gevolg hiervan zou Clavell kunnen worden beschouwd als een soort folie voor Looker, waarbij hij vrijwel dezelfde rol vervulde als Looker in eerdere games.

Aangezien de bezoeken van het personage van de speler aan Kitakami en Blueberry Academy worden geregeld via Naranja/Uva Academy, is het zeer waarschijnlijk dat Clavell tot op zekere hoogte betrokken zal zijn bij de gebeurtenissen in de Pokémon Scarlet en Violet DLC. Een interessante mogelijkheid is dat gebeurtenissen zullen samenspannen om hem zijn persona als Clive te laten hernemen. Dit kan al snel bijzonder vermakelijk worden als hij Looker daarbij tegenkomt.

7 Mierikswortel

Hoewel ze een relatief klein personage is, speelt mevrouw Raifort een interessante rol in Pokémon Scarlet en Violet. Als geschiedenisleraar van de Academie heeft ze een sterke interesse in de gebeurtenissen uit het verleden van Paldea en geeft ze veel lezingen over de geschiedenis van Area Zero. Als resultaat van haar expertise is zij ook degene die de speler informeert over Scarlet and Violet’s Legendary Treasures of Ruin, wat ertoe leidt dat het personage van de speler het kwartet opzoekt en gevangen neemt.

De nieuwe legendarische Pokémon in The Hidden Treasure of Area Zero hebben duidelijk een sterke band met zowel het verleden als de Grote Krater. De Heroes of Kitakami zijn volkshelden en dus letterlijk levende legendes, terwijl Terapagos duidelijk de kern vormt van de mysteries van Area Zero. Als zodanig vallen ze sterk binnen het interessegebied van Raifort, en dus zullen haar reacties op de ontmoetingen van de hoofdrolspeler met deze Pokémon zeker interessant zijn. Net als bij de Treasures of Ruin, kan Raifort deze nieuwe Pokémon ook aan de speler voorstellen, waardoor waardevolle informatie over hun aard wordt verkregen.

6 gevonden

Nemona is de eerste vriend van de hoofdrolspeler in Paldea en is constant aanwezig in Pokémon Scarlet en Violet. Hun band is zo groot dat ze maar al te graag samen met hen de Grote Krater gaat verkennen in het laatste deel van het spel. Tot nu toe een constante metgezel en rivaal geweest, lijkt het alleen maar eerlijk dat Nemona een impact blijft hebben in The Hidden Treasures Of Area Zero DLC.

Hoewel het lijkt alsof Kieran en Carmine nieuwe rivalen zijn voor de speler om mee te strijden, zal het aanstekelijke enthousiasme van Nemona voor de strijd waarschijnlijk onverminderd blijven. Omdat The Indigo Disk zich afspeelt na de gebeurtenissen in de hoofdgame, biedt deze DLC de perfecte gelegenheid voor Nemona om een ​​nog sterkere tegenstander in de strijd te worden. Na veel uitdagende gevechten voor de speler te hebben geleverd, zou het enigszins teleurstellend zijn als de DLC van Pokémon Scarlet en Violet haar nu zou degraderen tot een achtergrondpersonage.

5 cent

Penny, de verlegen en intelligente leider van Team Star, besteedde een groot deel van Pokémon Scarlet en Violet aan het proberen af ​​te breken wat ze had gemaakt. Ze deed dit echter alleen uit bezorgdheid voor haar vrienden, die tijdens haar afwezigheid weigerden terug te keren naar de Academie. Gelukkig zijn de hoofdrolspeler en regisseur Clavell in staat om de situatie op te lossen, en Team Star wordt zelfs een officieel onderdeel van de Academie door gevechtstrainingscentra te runnen.

Als een andere goede vriend van de hoofdrolspeler is het niet meer dan normaal dat Penny ook een rol zal spelen in de DLC. Haar indrukwekkende intellect zou gemakkelijk te hulp kunnen schieten bij eventuele problemen die de hoofdrolspeler tegenkomt. Bovendien, nu Penny zich heeft verzoend met Team Star en ze uiteindelijk persoonlijk heeft ontmoet aan het einde van Pokémon Scarlet en Violet, biedt de DLC een uitstekende gelegenheid om de eclectische groep met elkaar te zien omgaan in The Indigo Disk.

4 De erfenis

Arven verdraagt ​​veel in Pokémon Scarlet en Violet. Tegen het einde van het spel heeft hij ontdekt dat niet alleen zijn ouder is overleden, maar dat ze zijn vervangen door hun eigen AI-dubbelganger. Bovendien offert de AI-professor zichzelf vervolgens op, waardoor Arven zonder ouder in zijn leven achterblijft.

Arven en zijn familie stonden centraal in het complot van Scarlet en Violet, maar zoals het er nu uitziet, lijkt zijn verhaal enigszins onafgemaakt. Het zou heel bevredigend zijn om Arvens gevoelens volledig te onderzoeken na zijn ervaringen in de Grote Krater. Bovendien, aangezien hij expliciet commentaar geeft op hoe de oorsprong van Paradox Pokémon onmogelijk lijkt, zou hij ook als drijvende kracht in het complot kunnen dienen als de aandacht zich richt op Terapagos, waarvan sterk wordt vermoed dat het achter hun uiterlijk zit.

3 Larry

De Gym Leader Larry is een favoriet personage geworden vanwege zijn komisch teleurstellende persoonlijkheid. In de levendige wereld van Pokémon garandeert zijn pure alledaagsheid paradoxaal genoeg dat hij opvalt. Dit heeft Larry tot een van de meest memorabele personages van Pokémon Scarlet en Violet gemaakt en bij uitbreiding iemand wiens aanwezigheid de DLC in de ogen van velen onmiddellijk zou verbeteren.

Als een hardwerkende Pokémon League-official die zowel Gym Leader als Elite Four-lid is, lijkt het onwaarschijnlijk dat Larry een belangrijke rol speelt in de plot van de DLC van Scarlet en Violet. Zijn positie zou echter kunnen betekenen dat hij zal worden gevraagd om in te grijpen als zich een nieuw incident voordoet. Larry zou zo’n taak ongetwijfeld stoïcijns met een minimum aan enthousiasme tegemoet treden, in schril contrast met de waarschijnlijke reactie van zijn fans. Evenzo is het mogelijk dat de DLC nieuwe uitdagingen biedt, zoals een gevechtsfaciliteit, waarin Larry ook zou kunnen verschijnen.

2 Geta

Paldea’s Top Champion bleek helaas een bijzonder teleurstellende tegenstander te zijn in Pokémon Scarlet en Violet. En zelfs in het universum is Geeta bij velen verre van geliefd. Ondanks dat hij een van de slechtste bazen van Pokémon Scarlet en Violet is, kunnen Geeta’s tekortkomingen als trainer op Champion-niveau nog steeds aanzienlijk worden verbeterd door deze nieuwe inhoud.

Net als bij Nemona zou de nieuwe DLC Geeta gemakkelijk een sterker Pokémon-team kunnen geven. Een nieuwe en verbeterde strijd tegen La Primera zou spelers ongetwijfeld aanspreken, vooral als het zou aansluiten bij de plot van de DLC. Met Geeta’s impliciete betrokkenheid bij het Area Zero-onderzoek, zou ze ook een opmerkelijke rol kunnen spelen in The Hidden Treasure of Area Zero, misschien zelfs als haar antagonist.

1 Professor Sada/Turo

Professor Sada en Turo zijn een ingewikkeld onderwerp in Pokémon Scarlet en Violet. Hoewel ze allebei de ouders van Arven zijn, verlaat de een het gezin volledig, terwijl de ander sterft in Area Zero en een AI-dubbelganger in hun plaats achterlaat. Het is een gecompliceerd web van familiebanden en iets dat in de DLC zou kunnen worden uitgebreid.

Met de onthulling van de dood van hun voormalige partner, is het mogelijk dat de overgebleven biologische ouder van Arven terugkeert naar Paldea. Als alternatief kan de AI-professor op de een of andere manier worden hersteld (misschien doordat de wensen van Arven tot leven worden gebracht in Area Zero). In beide gevallen zou de terugkeer van Sada of Turo naar Paldea een intrigerende ontwikkeling zijn.

Er zijn veel personages die een welkome toevoeging zouden zijn aan The Hidden Treasure of Area Zero DLC, die niet alleen terugkeren uit Scarlet en Violet maar ook uit eerdere titels. Er is niet veel bekend over de plot van de aankomende DLC, maar de betrokkenheid van personages als Ingo en Penny zou ongetwijfeld de ervaring verbeteren en in veel gevallen een einde maken aan overgebleven plotthreads. Natuurlijk zal alleen de tijd leren hoeveel er daadwerkelijk zullen worden opgenomen in de DLC van Pokémon Scarlet en Violet, maar elk van deze personages zou ongetwijfeld een grote aanwinst zijn.Geef een reactie