Chris Pratt legt uit hoe Peter Quill wordt beïnvloed door het verlies van Gamora en hoe de Guardians voor hem zorgen in

In een exclusief interview met Volsiz over Guardians of the Galaxy Vol. 3, sprak Pratt over het verlies van Gamora. Hij legde uit hoe het alle Guardians beïnvloedt, maar Peter gaat er het ergst mee om. Pratt deelde ook hoe Peters relatie met de Guardians is gegroeid, waardoor hij kwetsbaar voor hen kan zijn, maar plaagde dat zichzelf verliezen in verdriet gevolgen zal hebben. Bekijk het volledige citaat van Pratt hieronder:

Chris Pratt: Het verlies van Gamora weergalmde echt door de Guardians of the Galaxy, en het heeft Peter Quill op een behoorlijk moeilijke plek achtergelaten. Omdat hij niet aanwezig is, en hij niet de leider is die hij zou moeten zijn, stelt dat de Guardians in feite open voor kwetsbaarheid. Daarom besteedt hij uiteindelijk de rest van de film aan het proberen goed te maken en voelt hij zich er behoorlijk slecht over.

Zijn relatie is geëvolueerd en is blijven evolueren, maar op dit moment zijn al zijn Guardians erg begripvol en erg medelevend met zijn benarde situatie. En hem echt een beetje meedragen – hem letterlijk meedragen.

#GOTGVol3 star #ChrisPratt explains how #PeterQuill losing #Gamora affects the #GuardiansoftheGalaxy

Voogden van de Galaxy Vol. 3 Moet bewijzen of Peter Gamora nodig heeft

Peter Quill heeft zijn hele leven talloze verliezen geleden. Eerst stierf zijn moeder aan kanker voordat hij door Yondu werd ontvoerd en van de aarde werd gehaald. Hij zou later zijn vader ontmoeten, maar ontdekte dat hij een monster was dat verantwoordelijk was voor de dood van zijn moeder voordat hij Yondu verloor, de man die hem opvoedde. Uiteindelijk, na het vormen van de Guardians, zou hij de liefde van zijn leven, Gamora, verliezen.

Deze liefde heeft Peter verwoest, vooral omdat een alternatieve versie van Gamora overleefde in Avengers: Endgame. Dit is niet de versie van Gamora die zich bij de Guardians voegde en verliefd werd op Peter. In plaats daarvan had deze versie nog steeds niet besloten om Thanos te verlaten, en haar koers was heel anders, wat betekent dat ze niet dezelfde persoon is die Peter kende, maar precies op haar lijkt. Gamora vertrok nadat ze de Guardians en Avengers had geholpen om Thanos te verslaan, en sindsdien is ze niet meer gezien.

Peter is blijven rouwen om het verlies in Thor: Love and Thunder en The Guardians of the Galaxy Holiday Special. Het lijkt erop dat Peter eindelijk deze nieuwe versie van Gamora in Guardians of the Galaxy Vol. 3, wat precies zou kunnen zijn wat hij nodig heeft om verder te gaan. Terwijl de Guardians hem steunen in zijn verdriet, moet Peter leren op zichzelf te staan, ook al is het verlies van Gamora verwoestend voor hem. Hij kan er hopelijk uit groeien, leren accepteren dat de vrouw van wie hij houdt er niet meer is of vrede vinden in het feit dat een versie van haar het heeft overleefd.

Belangrijkste releasedatums


 • Voogden van de Galaxy Vol. 3

  Datum van publicatie:

  05-05-2023


 • De wonderen

  Datum van publicatie:

  2023-11-10


 • Captain America: nieuwe wereldorde

  Datum van publicatie:

  03-05-2024


 • Marvel’s bliksemschichten

  Datum van publicatie:

  26-07-2024


 • Blad 2024

  Datum van publicatie:

  2024-09-06


 • Deadpool3

  Datum van publicatie:

  2024-11-08


 • Marvels Fantastic Four

  Datum van publicatie:

  2025-02-14


 • Avengers: de Kang-dynastie

  Datum van publicatie:

  2025-05-02


 • Avengers: geheime oorlogen

  Datum van publicatie:

  01-05-2026Geef een reactie