Priorite Shards zijn een van de vele valuta’s waarin Koboh kan worden uitgegeven

1 Coruscant: Daken

De allereerste Priorite Shard in Jedi: Survivor zal de gemakkelijkste zijn om te vinden, omdat het er puur is om ze te introduceren. Ga vanaf het bemiddelingspunt van het dak naar links en spring naar het platform waar de klimmuur is.

Ga helemaal naar boven en versla de vijanden bovenaan, maar voordat je verder gaat, ga je de kleine helling naar links af en volg je deze helemaal rond. Het zal leiden naar een klein gebied met een obstakel waar overheen gesprongen moet worden en aan de andere kant daarvan zal een stoel en een kleine tafel zijn. De allereerste Priorite Shard ligt op tafel.

2 Coruscant: Renovaties Site 4733 (in de buurt van Ramp)

Na een ontmoeting met Bode Akuna en ziplining over de grote opening, zal Cal Jedi: Survivor’s introductie tot muurrennen ontvangen waarin hij over een muur aan de rechterkant en vervolgens over een scherm aan de linkerkant zal rennen. Het gebied waar Cal na beide muurruns landt, heeft een grote gladde helling in het midden.

Voordat spelers de muur aan de rechterkant beklimmen, hebben spelers misschien al iets opgemerkt dat aan de linkerkant ervan schijnt. Ga helemaal terug langs de linkerkant van de helling om heel eenvoudig de tweede beschikbare Priorite Shard te vinden.

3 Coruscant: Renovaties Site 4733 (Platform)

Nadat je langs de korte pijp bent gegaan die Cal helaas in een groep Stormtroopers zal laten vallen, ga je gang en maak ze allemaal af. Zodra alle vijanden zijn verslagen, met behulp van een van Cal’s verschillende Jedi: Survivor-gevechtshoudingen, zal er een trap zijn achter waar de Stormtroopers werden bevochten.

Ga ze omhoog en sla linksaf om een ​​kort pad rond het gebouw te volgen. Dit vereist ook wat paaldansen om het verre platform te bereiken. Eenmaal daar, zal de Priorite Shard net aan de linkerkant zijn voor Cal om te grijpen, voordat hij terugkeert naar de manier waarop hij kwam om verder te gaan door Coruscant.

4 Coruscant: Renovatielocatie 4733 (onder trappen)

Deze Priorite Shard is gemakkelijk te missen, maar net zo gemakkelijk te grijpen omdat hij helemaal niet uit de weg hoeft te gaan. Na het bereiken van het Jedi: Survivor Meditation Point for the Renovations Site 4733, zullen spelers uiteindelijk een gebied bereiken met trappen en een grote pijl die hen naar beneden leidt.

Eenmaal beneden, voordat je verder gaat, ga je gang en gluur je onder de trap door om daar een Priorite Shard te vinden. Na het verzamelen van de Priorite Shard kan Cal Kestis zijn weg vervolgen naar het volgende gebied van Star Wars Jedi: Survivor, The Industrial Stacks.

5 Knipperen: Hangar 2046-C

De laatste Priorite Shard op Coruscant is net zo gemakkelijk te vinden als de rest. Direct na het verslaan van Star Wars Jedi: Survivor’s Coruscant-baas, de Ninth Sister, gaat Cal verder door Coruscant en laat hij enkele van zijn recent geleerde vaardigheden zien.

Zodra al het rennen over muren, touwklimmen en tokkelen is gedaan, zal Cal een platform bereiken vlak voor het gebied waar het doel zal worden voltooid, en hij zal Coruscant verlaten. Voordat je door de deur naar dat gebied gaat, ga je naar links en daar zal een reling zijn. Ga zo ver mogelijk naar de hoek van de reling naar het gebouw en daar zal een Priorite Shard rusten.

6 Koboh: Gorge Crash-site

Nu op de Jedi: Survivor-planeet Koboh, is er één scherf die te vinden is in het gebied van de crashlocatie, en het is vrij gemakkelijk te bereiken zonder ver van de baan te raken. Vanaf het Gorge Crash Site Meditation-punt ga je vooruit en de muur loopt naar rechts waar Cal zal landen in de buurt van twee Battle Droids die een ingang van een grot blokkeren.

Maak ze af en in plaats van rechtdoor de grot in te gaan, ga je direct links zodra je de ingang binnenkomt. Er zal een richel zijn waar Cal langs een muur kan rennen om op te staan. Eenmaal op de richel is de Priorite Shard het enige dat daarboven kan worden verzameld.

7 Koboh: verlaten dam (breekbare muur)

De tweede Priorite Shard op Koboh wordt pas gevonden bij het Derelict Dam-gebied. Vanaf het meditatiepunt in het gebied, dat ook dienst doet als Jedi: Survivors-methode voor snel reizen, ga je recht in de richting van het grote wezen in de verte. Er zal een pad zijn dat naar beneden leidt, blijf erop totdat je de twee vijanden aan het einde ervan bereikt.

Versla ze en ren dan naar de muur om naar het andere gebied te gaan. Er zal een heel voor de hand liggende muur zijn die breekbaar is. Als spelers een beetje naar links kijken bij het kleine rotsblok, zullen ze daar de volgende Priorite Shard vinden.

8 Koboh: verlaten dam (Brazier)

Begin bij het Bemiddelingspunt, ga rechtdoor en stop voor de verhoogde oprit. Er zal een manier zijn om dit later neer te halen, maar voorlopig kan Cal gewoon springen via de richel links ervan. Ga verder en spring op het eerste platform in de teerput. Spring nu zo ver mogelijk naar links en loop door de teer om bij de ranken te komen.

Klim omhoog en maak bovenaan een paar vijanden af ​​voordat je het pad van de Dam volgt naar beneden waar nog een paar vijanden wachten. Ga nu de grot in, vecht tegen de commando droid en neem direct na het gevecht het pad naar rechts. De Shard bevindt zich in de onverlichte Brazier naast de gesloten deur.

9 Koboh: Zuidelijk bereik (richel)

Deze Priorite Shard is te vinden in het Southern Reach-gebied van Koboh. Draai vanaf het Southern Reach-meditatiepunt weg van de beoogde richting en er zal een gebied zijn om een ​​muursprong te maken. Cal kan zijn gang gaan en via de muur naar de top springen waar een kleine richel zal zijn.

De Priorite Shard zal daar op de grond zitten. Dit is niet een van de moeilijkste Priorite Shards in Star Wars Jedi: Survivor om op welke manier dan ook te bereiken, maar het kan gemakkelijk worden gemist als spelers er niet aan denken om het gebied te verkennen voordat ze verder reizen.

10 Koboh: Southen Reach (vogelnest)

Ga vanaf het meditatiepunt naar beneden en rond het pad dat naar het open gebied leidt. Stop waar Mosey is en ga in de richting tegenover haar om een ​​gebied met een waterval te bereiken. Er zullen hier een paar vijanden zijn, als je er problemen mee hebt, overweeg dan om te wisselen naar een van de lagere moeilijkheidsgraden van Jedi: Survivor.

Als je recht tegenover de waterval staat, zullen er een paar stukjes geel metaal tegen een paar rotsen aan de linkerkant leunen. Spring op die richel en klim dan de wijnstokken op om een ​​hoger punt te bereiken waar een vogelnest zal zijn met wat eieren. De Star Wars Jedi: Survivor Priorite Shard ligt in het nest.


  • Star Wars Jedi: Overlevende

    Franchise: Star Wars Jedi Platform: PC, Xbox Series X, PlayStation 5 Uitgegeven: 28-04-2023 Ontwikkelaar: Respawn Entertainment Uitgever: Electronic Arts Genre: Avontuur, Sci-Fi, Actie ESRB: T Samenvatting:Na de gebeurtenissen in Star Wars Jedi: Fallen Order vervolgt Star Wars Jedi: Survivor de reis van Cal Kestis nadat hij de nasleep van Order 66 en de massale executie van de Jedi heeft overleefd. Vijf jaar nadat hij ternauwernood ontsnapt is aan de klauwen van Darth Vader en het Galactic Empire, leeft Cal nog steeds op de vlucht met zijn robotgenoot, BD-1. Spelers zullen nu de rol van Cal Kestis op zich nemen als niet langer een Padawan maar een Jedi Master. Over verschillende planeten en het verder verfijnen en ontwikkelen van de door lichtzwaard/kracht aangedreven Jedi-gevechten in Fallen Order, zal Survivor opnieuw spelers terugbrengen in het steeds groter wordende Star Wars-universum. How Long To Beat: 14 uur Prequel: Star Wars Jedi: Fallen OrderGeef een reactie