Samenvatting

  • Het nieuwe seizoen van I Am Groot zet de traditie van leuke gastcameeën voort en voegt spanning toe aan de mini-avonturen van Baby Groot.
  • De beslissing om de cameo op te nemen werd al vroeg tijdens het pitchingproces genomen, waardoor de schrijvers belachelijke en opwindende momenten voor het personage konden creëren.
  • De cameo’s in I Am Groot bieden nieuw inzicht in Groots relatie met de andere Guardians en bieden een uniek perspectief van Groot zelf.

Waarschuwing: spoilers voor I Am Groot seizoen 2! I Am Groot- maker Kristen Lepore legt de leuke gastcameo in het nieuwe seizoen uit. Elke aflevering concentreert zich op Baby Groot terwijl hij op een mini-avontuur gaat terwijl hij over zijn wereld leert. Het eerste seizoen bevatte een korte cameo van Rocket toen Groot hem zijn kunstwerken van de Guardians liet zien, en het nieuwe seizoen volgt deze traditie.

In een exclusief interview met Volsiz voor I Am Groot legde Lepore het pitchingproces voor elk van de korte films uit en hoe ze beslissen welke afleveringen in de serie worden. Lepore vertelde ook dat ze al vroeg wisten dat een cameo mogelijk zou zijn als de originele pitch als aflevering werd gekozen. Bekijk het volledige citaat van Lepore hieronder:

Kristen Lepore: We denken dat we het al vrij vroeg wisten, want als we de afleveringen pitchen, schrijven we in feite loglijnen voor 30 verschillende afleveringen. En dan kiezen de leidinggevenden degene die ze het leukst vinden. En zo zijn we uiteindelijk met onze vijf beland.

En dus is de aflevering die je noemt een van de afleveringen die ze hebben gekozen. Ze waren een soort van voorbeschikking; ze gaven ons een soort zegen om door te gaan en het na te streven, omdat ze wisten dat hij erbij betrokken zou kunnen worden. Dat was ook heel spannend vanuit het oogpunt van schrijven, omdat we een aantal behoorlijk belachelijke dingen moesten schrijven voor onze leuke gastcameo.

Waarom het opnemen van cameeën de avonturen van Groot leuker maakt in I Am Groot

Baby Groot veroverde de harten en verbeelding van zowel fans als makers. Hoewel de jonge boom maar in één film te zien was, laat het voortzetten van zijn avonturen via I Am Groot zien hoe hij uitgroeide tot de held die hij wordt aan het einde van Guardians of the Galaxy Vol. 3. Zijn band met de andere Guardians is een belangrijk onderdeel van zijn reis geweest.

Rocket treedt op als surrogaatvader tijdens een rustig moment in het eerste seizoen van I Am Groot door zijn kunstwerken te prijzen lijkt misschien klein, maar het toont de kracht van hun liefde voor elkaar. De verrassende cameo is waarschijnlijk een van de andere Guardians en kan nieuw inzicht geven in Groots relatie met hen, vooral omdat deze korte films vanuit Groots perspectief worden verteld. Dit zou kunnen laten zien hoe Groot Peter Quill, Drax of zelfs Rocket opnieuw bekijkt.

I Am Groot is een leuke manier om dit geliefde personage verder te verkennen terwijl Groot leert hoe hij voor zichzelf moet zorgen en opnieuw deel kan uitmaken van de Guardians. Zijn relatie met elk van de Guardians is enorm verschillend, hoewel elk van hen de hand had bij het opvoeden van hem, zoals blijkt uit Guardians of the Galaxy Vol. 2. Dit is ook een leuke manier om de dynamiek tussen de Guardians opnieuw te bekijken vóór de verliezen die ze leden in Infinity War en daarna.Geef een reactie