Waarschuwing! Dit bericht bevat SPOILERS voor Ahsoka aflevering 4

Samenvatting

  • Het einde van Ahsoka aflevering 4 heeft Star Wars-fans in ongeloof achtergelaten, met grote wendingen en een cliffhanger die opwinding en verwachting heeft gewekt voor wat komen gaat.
  • De terugkeer van Anakin Skywalker in live-action, gespeeld door Hayden Christensen, is een baanbrekend moment voor de Star Wars-franchise, waarbij fans dolblij zijn met dit optreden en graag meer willen zien in toekomstige afleveringen.
  • Aflevering 4 van Ahsoka wordt geprezen als de beste aflevering van de serie tot nu toe, met dynamische optredens, boeiende lichtzwaardduels, een grote overwinning voor Lucasfilm en de Star Wars-franchise in het algemeen.

Het einde van Ahsoka aflevering 4 is groots voor Star Wars-fans, wat online tot een golf van opgewonden reacties leidt bij velen die waarschijnlijk nog steeds vol ongeloof zijn. Gespeeld door Rosario Dawson, stonden de titulaire Ahsoka Tano en haar leerling Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo) tegenover de agenten van Lady Morgan Elsbeth die werken aan de terugkeer van de keizerlijke leider Grand Admiral Thrawn, die naar een ander sterrenstelsel werd verbannen. De gevolgen van hun confrontatie hebben echter eerst de terugkeer van een enorm verwacht personage met zich meegebracht.

Nu zijn Star Wars-fans duidelijk erg enthousiast over wat gaat komen na de grote wendingen in het einde van Ahsoka aflevering 4. Sabine Wren bundelde niet alleen de krachten met Baylan Skoll en Shin Hati om Ezra Bridger te vinden, maar Ahsoka zelf werd schijnbaar gedood door Baylan nadat ze van de rand van een klif was gedwongen. Ahsoka werd echter wakker in wat de Fore-onderwereld lijkt te zijn, bekend als de World Between Worlds, waar ze werd begroet door niemand minder dan haar meester Anakin Skywalker (waarbij Hayden Christensen terugkeerde naar de rol). Hier zijn enkele van de beste reacties op Twitter tot nu toe:

@notemdad kan niet geloven dat het epische einde van Ahsoka aflevering 4 zojuist heeft plaatsgevonden, en dat hun bericht zelfs opnieuw is gepost op de hoofdpagina van Star Wars.

@GermainLussier heeft het gevoel dat de Ahsoka-show zeker in een hogere versnelling is gekomen met geweldige momenten van zowel de schurken als de helden van de show.

@popetheking heeft geschreeuwd en gehuild van vreugde over de pure opwinding van Ahsoka aflevering 4 en de geweldige opzet voor de aflevering van volgende week. Daartoe zullen er ongetwijfeld nog veel meer Star Wars zijn die net zo hard huilen.

@giselleb1234 was een grote fan van Hayden Christensen’s eerste regel als Anakin in Ahsoka aflevering 4. Het hoogtepunt van 15 jaar, “Hello Snips”, raakt zeker de harten van iedereen die The Clone Wars heeft gezien toen het voor het eerst werd uitgezonden in 2009.

@dejaCorra is van mening dat alle Star Wars-fans moeten buigen voor Ahsoka-showrunner Dave Filoni na zo’n opwindende aflevering, nadat ze de klassieke meme onder Star Wars-fans hebben gepost waarin Filoni’s gezicht op hilarische wijze over de zon wordt gelegd.

De terugkeer van Hayden Christensen heeft Star Wars-fans opgetogen gemaakt

Het is duidelijk dat Star Wars-fans absoluut dolblij zijn met de terugkeer van Christensen als Anakin Skywalker in Ahsoka. Het is zeker een baanbrekend moment, aangezien de World Between Worlds de eerste keer is dat de meester en de leerling elkaar ooit ontmoeten in live-action in de Star Wars-franchise. Wat nog spannender is, is dat zijn optreden in Ahsoka aflevering 4 duidelijk nog maar het begin is, waarbij het einde nog veel meer te bieden heeft in Ahsoka aflevering 5 (die toevallig door Filoni zelf wordt geregisseerd).

Hoe dan ook, aflevering 4 van Ahsoka kan gemakkelijk worden beschouwd als de beste aflevering in de serie tot nu toe. Naast de geweldige terugkeer van Anakin bevat de aflevering een aantal ongelooflijk dynamische optredens en een aantal ongelooflijk boeiende lichtzwaardduels. Alleen al op basis van deze reacties is het zeker een grote overwinning voor Lucasfilm en de Star Wars-franchise.

Ahsoka brengt nieuwe afleveringen uit op dinsdag om 18.00 uur PT / 21.00 uur ET op Disney+.Geef een reactie