Samenvatting

  • In de originele thriller Good Boy ontdekt Sigrid een verontrustend geheim over de hond van haar perfecte man, die eigenlijk een man is die een hondenkostuum draagt.
  • Sigrids bereidheid om de vreemde relatie te aanvaarden roept de vraag op wat de laatste druppel zal zijn die haar over de rand zal duwen. De exclusieve clip verwijst naar een donkerdere boog voor Christian, waardoor het publiek nieuwsgierig wordt naar de geschiedenis tussen de twee personages.
  • Good Boy, geschreven en geregisseerd door Viljar Bøe, biedt een verfrissend alternatief voor de overvloed aan films gebaseerd op bestaande IP’s.

Volsiz presenteert met trots een exclusieve clip uit de originele nieuwe thriller Good Boy. Sigrid gelooft dat ze de perfecte man heeft gevonden in de charmante en knappe Christian. Wanneer ze echter met de man van haar dromen naar huis gaat, ontdekt ze een verontrustend geheim over zijn hond. Het huisdier van Christian is eigenlijk een man die een kostuum draagt ​​en optreedt als zijn hond.

Hoewel Sigrid probeert open te blijven staan ​​en hun relatie voort te zetten, beginnen er scheuren te ontstaan. De donkere kant van Christian begint naar voren te komen en Sigrid moet een manier vinden om te ontsnappen. In een wereld van films gebaseerd op bestaande IP’s is Good Boy een originele thriller van Viljar Bøe. Good Boy debuteert op 8 september in geselecteerde theaters en is digitaal en on-demand beschikbaar.

Good Boy (2023): Meeting Frank [EXCLUSIVE CLIP]

Meer over Goede Jongen

In Volsiz’ exclusieve clip van Good Boy vraagt ​​Sigrid om Frank te ontmoeten. Christian stelt ze graag voor, maar waarschuwt haar stilletjes dat ze Frank als een hond moet behandelen, niet als een persoon. Ze gaat er aarzelend mee akkoord, en Christian roept hem eruit. Frank kruipt op handen en knieën naar buiten, gekleed in zijn hondenkostuum en hijgend. Sigrid draait zich om en begroet hem, wat Frank ertoe aanzet te blaffen en Christian haar te vertellen dat Frank haar leuk vindt. Ze is duidelijk onzeker en kijkt herhaaldelijk tussen Frank en Christian.

De nieuwe thriller lijkt een veel donkerdere boog voor Christian op te zetten, ook al lijkt hij vriendelijk genoeg in de exclusieve clip. De reden waarom Frank als zijn hond optreedt blijft een mysterie, maar er moet een geschiedenis tussen de twee zijn en een diepere reden voor deze vreemde relatie. Sigrids bereidheid om dit te proberen te accepteren is onverwacht en roept de vraag op: wat zal de laatste druppel zijn die haar over de rand duwt?

Good Boy is geschreven en geregisseerd door Viljar Bøe. De filmsterren Gard Løkke, Katrine Lovise Øpstad Fredriksen, Amalie Willoch Njaastad en Nicolai Narvesen Lied. Good Boy heeft de beoordeling R en heeft een looptijd van 79 minuten.

Good Boy is vanaf 8 september beschikbaar in geselecteerde theaters, digitaal en op aanvraag.Geef een reactie