Houd er rekening mee dat het stelen van een schip, op welke manier dan ook, je als vijand van de Verenigde Koloniën zal markeren zodra je hun wetten tegen piraterij overtreedt. Hoewel de meeste van de vele planeten van Starfield zich in de Settled Systems bevinden die de Colonies controleren, zouden degenen die vaak met gevaar flirten vijanden moeten kunnen afweren. Het positieve is dat je talloze Credits kunt behouden door zelf een schip te nemen in plaats van ervoor te betalen bij een verkoper.

Hoe je een schip steelt in Starfield

Je personage kan een schip stelen door te wachten tot een schip wordt verlaten terwijl de piloot de systemen van een voertuig verkent of uitschakelt tijdens ruimtegevechten tussen planeten. Hoe dan ook, dood elk bemanningslid zodra je aan boord gaat van het schip dat je mee wilt nemen, zodat niemand je diefstal kan tegenhouden. Als je in de ruimte bent, moet je de motoren van een vijandelijk schip in Starfield uitschakelen, zodat je wordt gevraagd aan te meren en aan boord van het schip te gaan om het te stelen.

Je personage kan niet elk schip besturen als hij er een probeert te stelen, tenzij je Piloting Skill ontgrendeld is. Als je elk schip in de Melkweg wilt kunnen veroveren, geef dan vaardigheidspunten uit zodat je pilootniveau niveau 4 bereikt.

Terwijl een aan de grond gezet schip van het oppervlak van een planeet naar een nieuwe bestemming in Starfield moet worden gevlogen, moet jij je loskoppelen van je vorige schip als je een ander schip uit de ruimte steelt. Nadat je contact hebt gehad met de pilootstoel om officieel een schip te stelen, reis je naar de dichtstbijzijnde ruimtehaven. Hiermee wordt het voertuig voorlopig als uw eigendom gemarkeerd, zodat u het bij uw wagenpark kunt opslaan als u terug wilt naar uw oorspronkelijke schip.

Hoe een gestolen schip in Starfield te verkopen

Zelfs als je toevallig een van de beste schepen in Starfield steelt, kun je het schip niet verkopen zonder het te registreren bij een Ship Services Technician. Deze technicus is een soort handelaar die je in de meeste landingszones van planeten aantreft en brengt je ongeveer 90% van de waarde van het schip in credits in rekening om het te registreren. Hoewel dit misschien veel geld lijkt, kunt u vervolgens naar de optie ‘ Verkopen ‘ van dezelfde leverancier gaan om uw geld terug te krijgen en nog wat.

Als u een schip verkoopt, krijgt u credits op basis van de waarde ervan, waardoor u de resterende 10% van de kosten krijgt om een ​​gestolen schip te registreren. Degenen die leren hoe ze schepen moeten stelen en verkopen in Starfield, kunnen een flinke hoeveelheid geld verdienen met deze interactie, die na voldoende verkopen alle morele twijfels zou moeten verdrijven.


  • Sterrenveld

    Platform(en): PC, Xbox Series X/S Uitgebracht: 06-09-2023 Ontwikkelaar(s): Bethesda Game Studios Uitgever(s): Bethesda Softworks Genre(s): Open-World, RPG, Sci-Fi ESRB: M Samenvatting:Bethesda Game Studios presenteert Starfield het eerste originele IP-adres van de studio in ruim vijfentwintig jaar. De United Colonies en het Freestar Collective spelen zich af in het jaar 2310 en observeren een wankele wapenstilstand na een oorlog die zich twintig jaar eerder afspeelde. De speler kan zijn personage aanpassen als lid van een ruimteverkenningsteam genaamd Constellation, terwijl hij door The Settled Systems en de conflicten tussen de strijdende partijen navigeert. Volgens Bethesda kunnen spelers meer dan 100 systemen en 1000 planeten verkennen om hulpbronnen te vinden en hun schepen te bouwen, terwijl ze hun eigen sci-fi-reizen beleven.

Tags:Geef een reactie