De

Dit unieke ruimtepak is verzegeld in een afgesloten kast in de kelder van The Lodge: de thuisbasis van Constellation in New Atlantis, op de planeet Jemison (Alpha Centauri). Spelers krijgen voor het eerst toegang tot de Lodge tijdens One Small Step, de eerste hoofdmissie van het spel, die dient als algemene tutorial. Zoals verwacht is de tutorial een prioriteit bij het uitzoeken van de beste volgorde om missies in Starfield te spelen. Het is het beste om de verleiding te weerstaan ​​om het onbekende in te vliegen als je je laarzen van de grond haalt.

Hoe vind je het Mark I ruimtepak in Starfield?

Door One Small Step te voltooien, ontvangt u een Lodge Key, waarmee u alle kamers in de Lodge kunt ontgrendelen. Helaas wordt de vitrine van het Mark I Space Suit niet ontgrendeld, maar het geeft wel toegang tot de kelder. Ontgrendel de deur direct aan uw rechterkant als u het gebouw binnenkomt en volg de trap naar beneden naar de kelder.

Ga verder de kelder in tot je direct voor je een kleine badkamer ziet en neem de deur naar rechts.

Blijf doorgaan tot je in een kleine opslagruimte belandt met wat kratten en ingelijste schilderijen. Het Mark I-ruimtepak bevindt zich in een afgesloten vitrine, direct links als je de kamer binnenkomt.

Het is mogelijk om sloten op containers te openen in Starfield, maar hiervoor heb je Digipicks nodig. Omdat het slot op de vitrine Master-niveau is, moeten spelers ook minstens drie punten aan de Security-vaardigheid toekennen voordat ze zelfs maar kunnen proberen deze te kraken. Er is echter een gemakkelijke manier om dit specifieke slot te omzeilen, zodat je het ruimtepak kunt pakken zonder sloten te kraken.

Hoe u het Mark I-ruimtepak in Starfield kunt verkrijgen

Hurk en ga dan zo dicht mogelijk bij de hendel op de deur van de vitrine. Vanuit dit gezichtspunt zou je door een kleine opening tussen de deur en het kozijn moeten kunnen kijken. Beweeg het dradenkruis langzaam op en neer totdat er een prompt verschijnt waarmee u met de mannequin kunt communiceren en het pak kunt bemachtigen. Het kan moeilijk te vinden zijn, dus gebruik de afbeelding hierboven als referentie.

Het pak bestaat uit drie delen: het Mark I Pack, de Mark I Space Helmet en het Mark I Spacesuit, die allemaal statistieken hebben die elke andere pantserset uit de vroege game gemakkelijk overtreffen. De algehele weerstand van de set tegen fysieke, energie- en EM-schade is bijzonder indrukwekkend, en hij ziet er ook erg stijlvol uit.

Het is echter vermeldenswaard dat dit vrijwel zeker niet de beoogde methode is om dit pantser te verkrijgen. Daarom is het het beste om hem snel te bemachtigen voordat de ontwikkelaars van Starfield de beveiliging van de Lodge versterken met patches en bugfixes.


  • Sterrenveld

    Platform(en): PC, Xbox Series X/S Uitgebracht: 06-09-2023 Ontwikkelaar(s): Bethesda Game Studios Uitgever(s): Bethesda Softworks Genre(s): Open-World, RPG, Sci-Fi ESRB: M Samenvatting:Bethesda Game Studios presenteert Starfield het eerste originele IP-adres van de studio in ruim vijfentwintig jaar. De United Colonies en het Freestar Collective spelen zich af in het jaar 2310 en observeren een wankele wapenstilstand na een oorlog die zich twintig jaar eerder afspeelde. De speler kan zijn personage aanpassen als lid van een ruimteverkenningsteam genaamd Constellation, terwijl hij door The Settled Systems en de conflicten tussen de strijdende partijen navigeert. Volgens Bethesda kunnen spelers meer dan 100 systemen en 1000 planeten verkennen om hulpbronnen te vinden en hun schepen te bouwen, terwijl ze hun eigen sci-fi-reizen beleven.

Tags:Geef een reactie