Na een korte pauze,

Hoe laat komt One Piece #1075 uit

Aflevering #1075 van One Piece, getiteld “20 Years Worth of Prayers! Take Back Wano Country”, wordt uitgezonden op zondag 10 september om 9.30 uur Japanse standaardtijd (JST). Het wordt vervolgens gelijktijdig uitgezonden op Crunchyroll op 11 september om 19.00 uur Pacific Time (PDT), 21.00 uur Central Time (CT) en 22.00 uur Eastern Time (EST) in de VS. Het verschijnt op zondag 10 september om 03.00 uur British Summer Time (BST) voor One Piece-fans in Groot-Brittannië. Fans van de Engelse dub zullen moeten wachten tot die versie op een later tijdstip in première gaat op Funimation.

Wat is er gebeurd in aflevering #1074 van One Piece?

Aflevering #1074 was om een ​​aantal redenen een mijlpaal. Het bevatte niet alleen een gloednieuwe opening die het einde van de Wano-boog vierde, maar het onthulde ook wat Luffy’s grootste aanval tot nu toe lijkt te zijn. De aflevering eindigde toen Luffy zijn vuist tot een monumentaal formaat opblaaste en een enorme klap op Kaido losliet. Daarvoor gebruikte hij ook de bliksem die om hem heen neerdaalde om een ​​reeks oogverblindende aanvallen los te laten die nog meer van de realiteitsvervormende krachten van Gear 5 lieten zien. In andere subplots werd het gevaar dat Onigashima in de bloemenhoofdstad zou neerstorten groter en de gemene Orochi slaagde erin te ontsnappen aan de Seastone-spijker waaronder hij vastzat en begon Hiyori te bedreigen.

One Piece aflevering #1075 zal het gevecht van Kaido en Luffy naar een climax brengen

Het zou moeilijk zijn voor het gevecht om Luffy’s enorme aanval op Kaido te overtreffen, dus de volgende aflevering zal waarschijnlijk het hoogtepunt zijn van de strijd tussen de twee. Het is onduidelijk of deze klap Kaido daadwerkelijk zal afmaken, aangezien de Yonko tijdens hun gevecht allerlei ongelooflijk sterke slagen heeft afgeweerd, maar als dat niet het geval is, zal het hem waarschijnlijk nog steeds verzwakken tot een punt waarop Luffy hem definitief kan verslaan.. Hoewel dat waarschijnlijk de belangrijkste focus van de aflevering zal zijn, zal het waarschijnlijk ook een vervolg zijn op de verschillende subplots #1074 die zijn geïntroduceerd, en laten zien wat er gebeurt met Hiyori en Orochi en de heroïsche strijd van Momo voortzetten om Onigashima overeind te houden.

Deze laatste strijd zal waarschijnlijk een subplot zijn dat zelfs voortduurt nadat Luffy Kaido verslaat. Dat is echter niet noodzakelijk een slechte zaak, omdat het de anime in staat zal stellen zich meer op Momo’s groei te concentreren en hem te laten zien dat hij tot zijn recht komt als de heerser van Wano. Hierdoor kunnen de Straw Hats aan het einde van de boog vol vertrouwen het eiland verlaten, wetende dat het land in goede handen is. Voordat dat echter gebeurt, moet One Piece zijn climaxstrijd tegen Kaido goed beëindigen, en als aflevering #1075 aan dezelfde standaard voldoet als #1074, kan het de geschiedenis ingaan als een van de beste gevechten van de anime.

One Piece is beschikbaar om te streamen op Crunchyroll.Geef een reactie