Redan 2021 bjöds publiken in till en internering de aldrig kommer att glömma. Fem gymnasieelever hölls kvar efter skolan men lämnades skakade när en av dem på mystiskt sätt mördades, vilket startade ett mysterium som tvingade fram den första säsongen av One Of Us Is Lying.

Utvecklat av Eric Saleh, det amerikanska tonåringsdramat baserat på Karen M McManus roman från 2017 med samma namn slog Peacock till en början. Å andra sidan har det sedan dess blivit en streamingbesatthet för många på Netflix.

Säsong 2 imponerade tidigare under året men de senaste avsnitten landade äntligen på Netflix onsdagen den 16 november 2022, och uppmuntrade publiken att ställa frågor om säsongsfinalen.

Bland frågorna uppstår oro för Marianly Tejadas karaktär. Så, dör Bronwyn i One Of Us Is Lying?

VARNING: STOR SÄSONG 2 FINAL SPOILERS

Dör Bronwyn i One Of Us Is Lying säsong 2?

Nej, Bronwyn dör inte i One Of Us Is Lying men låt oss dyka in i säsong 2-finalen. Efter att ha upptäckt att Fiona är den som ligger bakom de mystiska Simon Says textmeddelanden, kläcker gruppen en plan för att fästa ett mord på henne. Medan Murder Club försöker orkestrera att inrama henne för Jakes död, bestämmer sig Maeve för att gå över dem och förena sig med Fiona.

Med klubbmedlemmarna på en båt sätter Fiona eld på den och flyr, men inte innan hon knivhugger Bronwyn på bryggan.

Men hon fångas omedelbart och Bronwyn överlever mötet, medan Fiona sitter i fängelse; hon förgiftades senare i sin cell.

Å andra sidan avslöjar en flash-forward att ett nytt brott kommer att äga rum i en potentiell tredje säsong, eftersom halsbandet Nate gav till Bronwyn identifieras som bevis, men för vad?

Självklart får vi vänta och se, men Bronwyn lever och kommer tillbaka om serien förnyas.

”Det kommer definitivt att bli tester”

Trots att cliffhanger kastar vissa karaktärers öde i ovisshet, vet vi att Bronwyn kommer att återvända eftersom serieshowrunnern nyligen satt ner med TVLine och fick frågan hur säsong 3 kommer att fortsätta utforska Nate och Bronwyns förhållande:

”Tja, jag tror ofta att de två sakerna går hand i hand, eller hur? Jag kan inte föreställa mig en värld där det är riktigt lätt för Nate och Bronwyn efter allt de har gått igenom och efter vad vi typ retade att de kommer att gå igenom [i] sitt sista år. Så det kommer definitivt att göras tester för att se vad deras kärlek kan överleva.”

Det ger oss en uppfattning om vad vi kan förvänta oss av Bronwyns båge framåt.

Erica tog också upp karaktären av flash-forward: ”Från och med nu skulle förhoppningen vara att arbeta upp till den flash-forwarden så att vi, ja, tar reda på vad som händer på examensdagen och ta reda på om dessa barn ska åka att komma ut från gymnasiet i ett stycke.”

Elite: Season 6 | Official Trailer | Netflix

One Of Us Is Lying säsong 3 är ännu inte bekräftad

Fans kommer utan tvekan att bli frustrerade över att One Of Us Is Lying säsong 3 inte officiellt har förnyats ännu.

Den förnyades dock inte för säsong 2 förrän två månader efter att den första säsongen hade premiär, så vi förutspår att ett tillkännagivande kan komma i början av januari 2023.

One Of Us Is Lying säsong 2 streamas nu på Netflix.

 

Lämna ett svar