Det har gått 16 år sedan vi senast hann med Scott Calvins Jultomten i 2006 års Jultomten 3, men nu tar Disney+ tillbaka Tim Allens karaktär för ett sista festligt äventyr.

Medan resten av jultomtens berättelser alla var storbildsfilmer, är den här nya berättelsen en TV-serie som kommer att debutera på Disney+ streamingtjänst.

Naturligtvis kommer fans av den ursprungliga trilogin att vara angelägna om att se den nya serien så fort den blir tillgänglig, men när exakt är släpptiden för The Santa Clauses och vad kan tittarna förvänta sig?

The Santa Clauses | Official Trailer | Disney+

Förhandsgranskning av jultomtens handling

Det har gått nästan 30 år sedan Scott Calvin av misstag blev jultomte i 1994 års originalfilm, men han njuter fortfarande av sin roll och är lika glad som alltid.

Men med julen som sakta minskar i popularitet och Scott inte blir yngre när han närmar sig sin 65-årsdag, börjar han inse att han inte kan vara tomte för alltid.

Scott vill ge sin familj ett normalt liv i den verkliga världen och lär sig att det finns ett sätt att gå i pension och han börjar leta efter en potentiell efterträdare för att ersätta honom.

Men att ge upp ett liv som han har vuxit till att älska kommer att vara ingen lätt bedrift.

Tim Allen som Scott Calvin / Santa Claus i The Santa Clauses

Jultomtens släpptid på Disney+

Tomtarna släpps på Disney+ onsdagen den 16 november 2022 och kommer att göras tillgängliga vid midnatt Pacific Time i USA.

Liksom många av Disney+s nya utgåvor kommer serien att göras tillgänglig samtidigt runt om i världen och för fans som tittar på i olika tidszoner, vilket kan översättas till:

  • 12:00 PT i USA
  • 03:00 ET i USA
  • 08.00 GMT i Storbritannien
  • 9.00 CET i Europa
  • 13:30 IST i Indien
  • 19:00 AEDT i Sydney, Australien

Elizabeth Mitchell som Carol Calvin / Mrs. Claus och Tim Allen som Scott Calvin / Santa Claus i The Santa Clauses

Hur många avsnitt totalt?

Totalt kommer The Santa Clauses att bestå av sex avsnitt.

De två första kommer att göras tillgängliga på seriens släppdatum den 16 november.

Efter det kommer The Santa Clauses att återgå till ett veckovis releaseschema, med nya kapitel som sänds varje onsdag tills finalen anländer den 14 december.

Det fullständiga releaseschemat för The Santa Clauses är som följer:

  • Avsnitt 1 Good To Ho | 16 november
  • Avsnitt 2 Pensionsklausulen | 16 november
  • Avsnitt 3 Into the Wobbly Wood | 23 november
  • Avsnitt 4 The Shoes Off the Bed Klausul | 30 november
  • Avsnitt 5 | 7 december
  • Avsnitt 6 | 14 december

Utöver de sex första avsnitten förväntas The Santa Clauses inte komma tillbaka för en andra säsong eftersom den har fakturerats som en begränsad miniserie, vilket innebär att dess historia berättas under bara en säsong innan den slutar.

Tim Allen som Scott Calvin / Santa Claus i The Santa Clauses

Tomtarna kommer till Disney+ onsdagen den 16 november 2022.

 

Lämna ett svar