Om du inte har hört allt surr kring Harry Styles senaste filmprojekt, My Policeman, behöver du inte leta längre. Styles är tillbaka på bio.

Den här gången agerar Styles tillsammans med Emma Corrin och Gina McKee, och kastar sig in i rollen som en polis som kommer överens med sin sexualitet i 1950-talets Storbritannien.

Producerad av Amazon Studios, My Policeman är baserad på en bok med samma namn av Bethan Roberts. Romanen beskriver historien om Marion, en lärare som blir kär i en homosexuell polis. Filmen följer samma handling och använder olika platser för att etablera 1950-talets estetik.

Detta väcker frågan, var filmades Min polis?

DAVID DAWSON, EMMA CORRIN och HARRY STYLES spelar huvudrollerna i MY POLICEMAN

My Policeman: Plot Preview and Release Date

Den nya romantiska dramafilmen My Policeman kom upp på duken fredagen den 21 oktober 2022. Från och med denna tidpunkt kommer filmen endast att kunna streamas på Amazon Prime från fredagen den 4 november 2022.

Tom (Harry Styles), en lokal polis i 1950-talets Storbritannien, blir kär i en lärare. Men saker och ting tar snabbt en vändning när Tom upptäcker sin kärlek till en annan man. Han inleder snart en hemlig affär, oavsett om homosexualitet var olagligt vid den tiden. Det som utvecklas härifrån är en berättelse om kärlek, lust, svek och känslor.

En otroligt gripande historia, My Policeman utspelar sig under ett antal år när tittarna följer det förflutna, nuet och framtiden för dessa karaktärers liv.

DAVID DAWSON, EMMA CORRIN och HARRY STYLES spelar huvudrollerna i MY POLICEMAN

Var filmades Min polis?

Inspelningen började första gången i april 2021. Produktionen avslutades i juni 2021. Naturligtvis, på grund av handlingens natur, flimrar filmen mellan 1950- och 1990-talen. För att fastställa detta användes en mängd platser.

Många scener spelades in i Brighton, England. I och runt staden fick många av landmärkena en gammaldags förnyelse för att driva hem filmens tidsinställda estetik. Palace Pier är ett av de mest anmärkningsvärda landmärkena. Enligt CN Traveller spelades de mest ökända scenerna in på Brighton-stranden.

Hove, en badort och en av de viktigaste delarna av staden Brighton, är där en särskilt speciell scen ägde rum. Bröllopsscenen, mellan Tom och Marion, spelades in på The Regency Townhouse på Brunswick Square.

Vid sidan av skottlossningen i Brighton ägde många av de återstående skotten rum i huvudstaden London. Karaktärerna besöker en rad ökända platser under filmen, från operahuset till en ålderdomspool.

Dessutom, allt eftersom filmen fortskrider, lämnar karaktärerna sin brittiska omgivning på väg till Venedig, Italien. Här promenerar Styles och hans medspelare David Dawson runt i den vackra staden, med en romantisk gondoltur till toppen.

HARRY STYLES och EMMA CORRIN spelar huvudrollerna i MY POLICEMAN

Lämna ett svar