Efter att program som Adventure Time och Rick And Morty uppnått enorm popularitet hos både tonåringar och vuxna, har vi sett ett flöde av inspirerade och fantasifulla animerade komediserier nå våra skärmar. Även om det finns för många att citera, har Netflix verkligen erbjudit sin beskärda del.

En sådan show är Inside Job, en sci-fi-infunderad sitcom som började premiär på plattformen redan i oktober 2021.

Skapat av Shion Takeuchi och tar med talanger som Alex Hirsch (Gravity Falls) och Mike Hollingsworth (BoJack Horseman), fungerar showen som en uppfinningsrik komedi på arbetsplatsen där organisationen Cognito, Inc försöker dölja sanningen bakom verkliga konspirationsteorier från offentlig.

det gick snabbt att vinna över fansen och förnyades, med del 2 av säsong 1 som anlände fredagen den 18 november 2022.

Med nya avsnitt återvänder nyfikenheten när det gäller skådespelarna. Vem spelar Keanu Reeves i Inside Job?

Roger Craig Smith som Keanu Reeves i Inside Job

Vem spelar Keanu Reeves i Inside Job?

Röstskådespelaren Inside Job Keanu Reeves är Roger Craig Smith. Om man tittar på den bredare serien har den 47-årige amerikanska röstskådespelaren också gjort röster till sådana karaktärer som Buzz Aldrin och Johnny Depp i tidigare avsnitt, så han var inte främmande för att porträttera verkliga och högprofilerade figurer i programmet innan han uttalade sig Keanu.

Han är utan tvekan mest känd för sitt arbete med videospel, eftersom han har röstat för karaktären Chris Redfield i Resident Evil-serien, Ezio Auditore da Firenze i Assassin’s Creed och Captain America i en handfull Marvel-titlar.

Utöver det, å andra sidan, har han också röstat för ytterligare karaktärer i sådana animerade shower som The Owl House (Warden Wrath), He-Man And The Masters Of The Universe (Kronis), Jurassic World: Camp Cretaceous (BRAD-X), Ghost In The Shell SAC_2045 (Smith), Young Justice (Orm) och Close Enough (Demon).

Vem spelar huvudrollen i Inside Jobs röstbesättning?

Kolla in de centrala röstskådespelarna tillsammans med respektive karaktärer de väcker liv nedan:

 • Lizzy Caplan som Reagan Ridley
 • Christian Slater som Randall ”Rand” Ridley
 • Clark Duke som Brett Hand
 • Tisha Campbell som Gigi
 • Andy Daly som JR Scheimpough
 • Chris Diamantopoulos som Alpha-Beta
 • John DiMaggio som Glenn Dolphman
 • Bobby Lee som Dr Andre Lee
 • Brett Gelman som Magic Myc
 • Adam Scott som Ron Staedtler
 • Suzy Nakamura som Tamiko Ridley
 • Alex Hirsch som Grassy Noel Atkinson
 • Ron Funches som Elliot Mothman
 • Cheri Oteri som Kate
 • Josh Robert Thompson som Agent Rafe Masters
The Witcher: Blood Origin | Official Teaser Trailer | Netflix India

”Många av dessa drömmar gick i uppfyllelse”

Serieskaparen satt tidigare för en intervju med Collider och fick frågan om hon hade en drömroll i åtanke.

”Det gjorde jag”, förtydligade hon. ”Ja, det gjorde jag faktiskt. Och jag måste säga att många av de drömmarna gick i uppfyllelse, så det var underbart för mig.”

På frågan om Christian fanns på den listan avslöjade hon att ”… faktiskt, vi hittade honom senare, men det var som att svaret alltid fanns där. Du vet? Jag älskade verkligen Mr Robot och han är som konspirationspappan i den showen. Och det var precis som ”Åh, såklart.”

Inside Job strömmar exklusivt på Netflix.

 

Lämna ett svar