Choose Love är en ny interaktiv film från Netflix men hur många slut har filmen och vem hamnar Cami med i var och en av dem?

*VARNING: Spoilers framöver för Choose Love* — Har du någonsin suttit och tittat på en rom-com med en komplex kärlekstriangel och blivit irriterad över att huvudpersonen har valt fel kärleksintresse? Tja, Netflix har filmen du letar efter i form av Choose Love, en interaktiv film som ger dig kontrollen.

Välj förhandsgranskning av kärleksplot

Släppt på Netflix torsdagen den 31 augusti 2023, Choose Love är en interaktiv rom-com med Larua Marano som Cami Conway, som börjar filmen med ett till synes perfekt liv; hon har ett bra jobb och en kärleksfull långvarig pojkvän som heter Paul som är på gränsen till att fria.

Cami känner dock att hennes liv saknar något, men hon kan inte riktigt lista ut om hon längtar efter en bättre karriär efter att hon gett upp sin dröm om att bli sångerska eller ett mer spännande kärleksliv.

Cami, och i förlängningen publiken, står kvar med en rad plågsamma val att göra när hon återförenas med sin första kärlek och ”den som kom undan”, Jack, och även har ett ångande möte med den brittiska rockstjärnan Rex.

Laura Marano som Cami på uppsättningen av Choose Love

Hur många avslut finns det i Choose Love?

Choose Love har hela sex möjliga slut.

Medan filmen ger tittarna mer än tjugo val genom hela sin förgrenade berättelse, finns det några viktiga beslut som kommer att påverka Camis öde massivt.

Dessa kretsar kring en drömsekvens där Cami kan välja mellan ett av sina tre potentiella kärleksintressen såväl som händelserna som följer när den interaktiva filmen närmar sig sitt slut.

Laura Marano som Cami, Jordi Webber som Jack, Avan Jogia som Rex, Scott Michael Foster som Paul står sida vid sida i Choose Love

Vem hamnar Cami med i varje slut?

Föga överraskande ger varje slutet av Choose Love Cami ett annat resultat, vilket kan resultera i att hon förlovar sig med Paul, väljer att återförenas med den förlorade kärleken Jack, eller börjar ett spännande nytt kapitel med Rex.

Vad som är lite mer överraskande är att filmen också låter Cami förbli singel i två av de sex avsluten, vilket gör att hon kan fokusera på sig själv.

Förlovad med Paul | Om Cami väljer Paul i drömsekvensen kommer hon att återvända till hans hus och de kommer att förlova sig. Ett annat sätt att få det här slutet är om Cami väljer Jack i drömsekvensen och reser till Las Vegas med honom. När hon är i Vegas får hon ett samtal från Paul som frågar om de ska göra slut för gott. Om Cami bestämmer sig för att kämpa för sin relation med Paul kommer hon att återvända till hans hus och sluta förlova sig.

Gifter sig med Paul i Las Vegas | Om Cami väljer Jack i drömsekvensen kommer hon att resa till Las Vegas med honom för att protestera mot stadens hotell. Under resan stöter hon på Rex som erbjuder henne chansen att sjunga med honom på en fest. Om Cami bestämmer sig för att ringa Paul vid det här laget, erbjuder han sig att komma till Vegas för att stödja henne, vilket leder till att paret gifter sig. Ett annat sätt att få det här slutet är att stanna hos Jack när Rex dyker upp och Paul bestämmer sig för att resa till Vegas ändå och friar till Cami igen.

Laura Marano som Cami tittar på sin telefon i Choose Love

Återförenad med Jack | Medan tittarna ges flera möjligheter att välja Paul, är det mycket svårare att få Cami att hamna hos Jack. Efter att ha valt honom i drömsekvensen måste Cami sedan välja Jack igen när han står inför möjligheten att uppträda med Rex eller Pauls förslag.

Flyger iväg med Rex | Om du vill att din version av Cami ska ge sig in på rockstjärnans livsstil måste du välja Rex under drömsekvensen och ännu en gång när Cami stöter på honom i Las Vegas. Om du sedan avböjer att ringa Paul kommer Cami och Rex att resa till Paris och bli djupt förälskade.

Förblir singel | Trots att hon har tre mycket kvalificerade män att välja mellan, finns det två möjliga slut där Cami kan bestämma sig för att förbli singel, som båda kräver att hon väljer antingen Jack eller Rex under drömsekvensen. Om Cami väljer Jack kommer Paul att anlända till Vegas och fria till henne. Om hon avvisar hans förslag och sedan beslutar sig mot Jack också, kommer hon att bestämma sig för att fokusera på sig själv. Under tiden, om Cami väljer Rex, kommer hon att ha möjlighet att resa med honom till Paris eller förbli singel för att påbörja sin helt egen musikkarriär.

Laura Marano som Cami håller sin telefon i Choose Love

Choose Love är tillgänglig att streama nu på Netflix efter att ha släppts torsdagen den 31 augusti 2023.Lämna ett svar