Så länge tv-spel har funnits har folk skapat en kostym och klätt ut sig till sina favoritkaraktärer. Det är nästan till den punkt nu där cosplay och spel är synonyma med varandra. Det är därför Bungie, skapare av Destiny 2, siktar på att engagera sig direkt med cosplayers genom att sätta deras kreativitet på prov och låta dem prova sig fram med att skapa sin egen spin på The Witch Queen.

Allt att veta om Cosplay Cosmodrome

Vad är Cosplay Cosmodrome?

Cosplay Cosmodrome är en utmaning som presenteras för nio extremt begåvade cosplayers. De har till uppgift att skapa och sätta sin egen kreativa snurr på Savathûn. Dessa nio kreatörer kommer att ha lite över en månad på sig att fullända sina cosplay. De sista bilderna av dessa kreativa cosplay kommer sedan att visas upp under Bungie Day-livestreamen.

Vilka är de nio utmanarna? Bungie har tillkännagett nio utmanare i ett blogginlägg om denna Cosplay Cosmodrome. De har sagt att de inte har något att göra med The Nine i spelet, men med de färdigheter som dessa skapare besitter skulle det inte vara förvånande att få reda på att de faktiskt var medlemmar i The Nine. Du hittar alla deltagarna nedan.

  • Willow Creative
  • Var är Danielle
  • LittleBlondeGoth
  • Lily Bean Cosplay
  • Kamichan83
  • färg räv
  • Cinderys
  • Anhyra
  • Solomon Taisa

Du kan hitta mer information om var och en av dessa kreativa utmanare samt länkar till alla deras sociala kanaler i blogginlägget på Bungies hemsida. På sina sociala mediekanaler kommer artisterna att publicera uppdateringar om sina framsteg fram till Bungie Day.

Vad är Bungie Day och när är det? Utmanarna kommer att få visa upp sin sista Savathûn-skapelse på Bungie Day under Bungie Day livestream. Bungie Day äger rum den 7 juli och kommer vanligtvis att innehålla någon form av firande från studion. Betydelsen av den 7 juli är att det är den sjunde dagen i den sjunde månaden. Bungie har alltid haft en förkärlek för nummer sju och döpte därför datumet till Bungie Day.

Så där har du det, det är allt du behöver veta om Cosplay Cosmodrome. Se till att kolla in några av utmanarens tidigare skapelser, eftersom de är otroliga, och lyssna på Bungie Day-liveströmmen för att fånga de sista Savathûn-skapelserna och vem som kommer att krönas till den bästa häxdrottningen.

Lämna ett svar