För att se Minecraft Championship 22 måste du göra det på den officiella Twitch-kanalen  för Noxcrew. Varje Minecraft-mästerskap kommer Noxcrew att streama hela evenemanget på Twitch. Men om du inte vill se livestreamen via Noxcrew kan du göra det på en av deltagarnas livestreams.

Vi rekommenderar att gå för den här vägen om det finns en specifik influencer som du vill se vinna eller tycka är underhållande. Som sagt, du kan hitta alla deltagare Twitch-kanaler på MCC Live. Minecraft Championship 22 börjar också den 28 maj 2022 kl. 20.00 BST. Så om du vill se Minecraft Championship måste du göra det senast på lördag.

Vad är Minecraft Championship? Minecraft Championship är ett evenemang som hålls av Noxcrew. I Minecraft Championship blir influencers över hela Minecraft-communityt inbjudna av Noxcrew att slutföra i en rad spellägen. Noxcrew designar dessa spellägen för att testa varje deltagares skicklighet i olika saker som parkour, överlevnad, strid och lagarbete.

Allt eftersom evenemanget fortsätter kommer de två lagen med flest poäng när Minecraft Championship når åtta matcher att slutföra i en sista match. I den sista matchen kommer den som kommer överst att vinna hela Minecraft-mästerskapet. Totalt tio lag kommer att tävla i Minecraft, och följande är alla deltagare som utgör varje lag i Minecraft Championship 22

DeltagarnaTeam
GeorgeNotFound
Dream
CaptinPuffy
Awesamdude
Röda kaniner
PeteZahHutt
Ryguyrocky
Smallishbeans
Spifey
Orange Ocelots
Jojosolos
Sylvee
Gee Nelly
Blushi
Gula jakar
Quig
Smajor
Solidaritet
PearlescentMoon
Lime Flames
Sapnap
Foolish Gamers
TinaKitten
Michaelmcchill
Gröna Geckos
Ranboo
Seapeekay
WilburSoot
Wisp
Cyan Coyotes
HBomb94
Grian
FalseSymmetri
GoodTimesWithScar
Aqua Axolotls
TampL
Tubbo
Snifferish
Eret
Blå Fladdermöss
Punz
GeminiTay
Shubble
Cubfan
Lila pandor
TBDTBD

 

Lämna ett svar