I Lost Ark finns det över 1200 Mokoko Seeds utspridda runt om på kontinenten och väntar på att du ska slå in och hitta dem. Dessa små samlarföremål är några av de mest värdefulla sakerna att plocka upp eftersom de kan bytas in mot massor av värdefulla belöningar som drycker som ökar din statistik eller till och med nya titlar för att visa upp dina prestationer.

Några av Mokoko Seeds finns ute i den stora världen, men vissa kräver att man gräver ner i fängelsehålor för att få dem. Om du tar dig an Sapira Cave-fängelsehålan och vill veta var du ska leta efter dessa små skatter, så här är allt du behöver veta för att hitta dem.

Alla Sapira Cave Mokoko Seed-platser i Lost Ark

Sapiria-grottan ligger i Ozhorn Hill-regionen i Yudia. Det är inte särskilt svårt men det finns områden som inte alltid är lätta att hitta på grund av hur fängelsehålan är upplagd. Börja med att ta dig till punkt 1 på kartan. Detta kommer att vara ett område med utsikt över stigen nedanför. Vid kanten av klippan hittar du det första av fängelsehålans nio Mokoko Seeds. Därifrån, ta dig tillbaka ner runt stigen tills du hittar den klätterbara vägen till Point 2, som har det andra Mokoko-fröet inbäddat bland några lådor och lådor.

Gå sedan till den översta delen av kartan. Vid punkt 3 hittar du det tredje Mokoko-fröet i en springa längs den norra väggen. Sedan är det bara att ta en snabb promenad till Point 4, som ligger bara några steg bort för att få det fjärde Mokoko Seed. Härifrån går du ner till punkt 5. Du hittar inga Mokoko Seeds här, men du hittar en spak. Aktivera denna nivå och gå sedan ner till punkt 6 och aktivera en annan spak. Gå nu tillbaka upp till punkt 5, men titta längs den västra väggen när du går. En öppning bör ha öppnat sig som leder till punkt 7 på kartan ovan. Här hittar du två Mokoko-frön att samla in.

Efter att ha samlat dessa frön, gå till punkt 8 på kartan. Här hittar du en stor stencirkel på golvet. Strax norr om den, gömd bland någon torr borste, finns ett annat Mokoko Seed. Slutligen, gå till punkt 9 på kartan. Du kommer att se en bit av väggen med en liten böjning i den. Gå in i det och du kommer att upptäcka att det magiskt försvinner när du närmar dig. Gå ner för den dolda stigen och hitta de två sista Mokoko Seeds of Sipiria Cave.

Lämna ett svar