Tapu Koko kommer tillbaka före slutet av säsongen av Alola för Pokémon Go. Du kommer att få en andra chans att fånga den under finalen av Alola till Alola, där du tar farväl av Alola-öarna i Pokémon Go. Om du missade att fånga denna Pokémon första gången har du en andra chans att göra det. Men när du kämpar mot denna Pokémon i räder, kan du fånga en glänsande Tapu Koko i Pokémon Go?

Kan du fånga en glänsande Tapu Koko?

Vi kan bekräfta att den legendariska versionen av Tapu Koko inte kommer att glänsa under säsongen av Alola. Liksom många andra Pokémon som först släpper till mobilspelet har det inte en glänsande version. Istället måste vi vänta en rimlig tid efter det första debutevenemanget. Vi kan förvänta oss att Tapu Koko kommer att visas som en glänsande version under sin andra rotation.

Vi vet inte när Tapu Koko kommer att dyka upp efter slutet av säsongen av Alola. När den nästa gång dyker upp med sin glänsande version, kommer det att finnas ett större evenemang, vilket är den stora anledningen till att den kommer att ha en glänsande version. Det tar vanligtvis ett eller två år innan en legendarisk Pokémon återvänder till spelet, och vi kan förvänta oss det någon gång nära den här tiden på året 2023. Tyvärr har vi inga exakta detaljer från Niantic om när de förväntar sig att släppa detta Pokémon till femstjärniga räder igen. Det kan också dyka upp under Pokémon Go Fest 2022, men det kommer troligen inte att ha en glänsande version.

Lämna ett svar