MCU-fans som fortfarande inte hemsöks av ordet ”snap” har ett nytt kortspel att se fram emot i Marvel Snap. Det nya konkurrenskraftiga kortspelet utvecklas av ett antal högprofilerade ex-Blizzard-utvecklare som för närvarande är ombord på studion Second Dinner, och det bygger på mycket snabbt och lätt att plocka upp gameplay i kombination med stjärnkraften hos ikoniska Marvel-karaktärer. Om det låter som din kopp konkurrerande kortstridste kanske du undrar när releasedatumet för Marvel Snap råkar vara.

Vi har några goda nyheter och några dåliga på den fronten. De dåliga nyheterna är att ett konkret releasedatum för Marvel Snap inte har avslöjats ännu, och allt vi har fått av utgivaren Nuverse är ett mycket brett releasefönster för 2022. Vi kommer att uppdatera den här guiden när vi har ett fastställt datum att rapportera.

Den goda nyheten är att närhelst släppdatumet för Marvel Snap råkar vara så behöver spelarna inte vänta för länge för att ge spelet ett praktiskt försök, eftersom det redan låter de intresserade registrera sig för ett slutet betatest som kommer snart. Om du vill registrera dig för Marvel Snap stängda beta, är registreringsprocessen okomplicerad och enkel, även om den endast är begränsad till Android-användare för närvarande.

Med allt detta i åtanke är vår personliga förutsägelse att Marvel Snap kommer att nå vissa marknader eller plattformar ganska snart. Bygget av Marvel Snap som visas i avslöjningstrailern verkar vara färdigt, och det beskriver ett spel som är så förenklat och smalt i sitt spelande att det inte kan tänkas motivera en lång testperiod, vare sig det är på den tekniska eller spelmässiga sidan.

Lämna ett svar