Med en helt ny Resurgence-karta och flera ändringar av Caldera, har spelare i Call of Duty: Warzone massor av platser att besöka i säsong fyra. Eftersom dessa sannolikt kommer att vara fyllda med fiender, kanske vissa tycker att det är bäst att skaka om och prova de senaste vapnen i Battle Royale. Uppdateringen ger två nya robusta vapen till Warzone och Vanguard, eftersom två andra är planerade att anlända senare under säsongen. Här är vilka vapen du kommer att se läggas till under spelets fjärde säsong.

Marco 5

Precis som en gammaldags Uzi är Marco 5 en mycket liten maskinpistol som dominerar i kortdistansvapenstrider och rankas som en av de bästa i sin klass när det gäller skador och precision. Som sagt, ägare kommer att behöva tillhandahålla några tillbehör till den för att lugna den höga rekylen den avger när den avfyrats flera gånger. Vapnet kan för närvarande låsas upp genom säsong fyra Battle Pass gratis.

UGM-8

De som har hoppats på ett lätt maskingevär som ger snabb rörelsehastighet kommer att bli glada över UGM-8. Vapnet kan även låsas upp säsongens Battle Pass och är väl värt att gå upp i nivå. Det är en av få LMG:er som är exakt i nästan alla intervall och kommer med ett stort magasin med 50 rundor.

Relaterat: Är Call of Duty: Vanguard och Warzone säsong 4 Battle Pass värt det?

Push Dagger

Liksom tidigare säsonger ser säsong fyra också ut att leverera ett närstridsvapen som ger spelare på nära håll kartan ett perfekt sätt att eliminera fiender i en enda träff. Känd som Push Dagger, är verktyget en liten T-formad kniv som kommer att vara tillgänglig genom utmaningar senare under säsongen.

Vargo-S

Som en ny version av Black Ops Cold Wars Vargo 52 kommer Vargo-S också att komma till Vanguard och Warzone i en mellansäsongsuppdatering. Även om det inte har beskrivits så mycket om automatgeväret, har utvecklaren Raven Software retat att pistolen kommer att trivas på grund av dess imponerande noggrannhet och snabba eldhastighet.

Under tiden finns det gott om innehåll att dra i under säsong fyra. Spelets nya Fortune’s Keep Resurgence-karta innehåller 12 aldrig tidigare sett POI, inklusive en massiv herrgård fylld med kanoner och en hel stad för skyttar att hitta bästa byte i. Spelare som vill låsa upp mer än bara vapen kan också tjäna åtta olika kosmetika från utmaningar i det begränsade evenemanget Mercenaries of Fortune.

Lämna ett svar