Hyenas är ett kommande first-person shooter som gjorde sitt chockerande utseende nästan en hel vecka efter alla andra stora avslöjanden av 2022 års Not-E3-block. I en hel timslång specialpresentation som inte visade gameplay, beskrev Hyenas sin innovativa version av multiplayer extraction royale-genren. Liksom Hunt: Showdown och Battlefield 2042 Hazard Zone har Hyenas spelare som kommer att gå in på stora och bytesladdade kartor och slåss om mål för att utvinna mest byte; förutom den här gången är kartan ett enormt rymdskepp, och målen är lastvalv fyllda med popkulturprodukter. Denna snabbguide kommer att gå igenom alla kända spelbara karaktärer i Hyenas.

Proffset

Proffen visas med en Nixon-mask i trailern och är en Engage-karaktär i Hyenas. Det betyder att den passar den aggressiva arketypen och är fokuserad på att ta ut AI-fiender och fiendespelare. Pro kan distribuera automatiserade torn och bär ett hagelgevär. Denna sista detalj antyder att karaktärer i Hyenas kommer att ha startvapen, eller till och med ha sina vapen låsta till sin klass.

Doc Hotfix

Hotfix är en spelare som uppfattar världen omkring sig som ett evigt multiplayer-spel och ständigt sprutar ut medvetet fördjupningsbrytande one-liners. Detta låter smärtsamt och går ihop med det övergripande konceptet Hyenas som en lång samling av popkulturreferenser. Vi vet inte vilken arketyp Hotfix kommer att falla under.

Kommendör Wright

Commander Wright kan använda en skumpistol som liknar GLOO Cannon i Prey, och när vi säger ”liknande” menar vi identisk. Skumpistolen kan användas för att skapa provisoriska plattformar och barriärer, hjälpa lagkamrater och hindra fiender. Detta gör Commander Wright till en exploatör: en karaktär som använder miljön för att avvärja fiender och stödja deras trupp.

Det är alla spelbara karaktärer i Hyenas vi känner till hittills. Det finns andra karaktärer som kan skymtas i trailern, men det är oklart om de är spelbara klasser eller bara alternativa skinn. Vi kommer att uppdatera den här guiden när fler karaktärer avslöjas längs vägen till spelets planerade releasedatum 2023.

Lämna ett svar