Treyarch älskar att införliva hemliga låtar i sina zombiekartor för spelare att hitta. Att aktivera dem kan öka atmosfären av döda dräp när du kämpar för överlevnad i de högre omgångarna. Som tradition finns det en påskäggslåt på Shi No Numa i Call of Duty: Vanguard. Så här spelar du det.

Hur man spelar den hemliga påskäggslåten på Shi No Numa i Call of Duty: Vanguard

Vanligtvis, för att låsa upp en påskäggslåt i Call of Duty Zombies, måste du hitta tre föremål gömda runt kartan. Så är inte fallet med Shi No Numa i Vanguard. Allt du behöver göra är att ta dig till Comm Room. Du kan hitta den genom att gå ner för trappan i spawn-rummet och följa dörren som säger Comm Room ovanför den.

När du kommer in, gå till rummet till höger och hitta den här svarta telefonen.

Interagera med den och du kommer att höra en kopplingston innan din operatör börjar slå ett nummer. När den processen är slut kommer en instrumental version av ”The One” att börja spelas. Enligt vår erfarenhet var låten ganska tyst, så du kanske vill justera volyminställningarna i spelet för att höra den ordentligt.

När detta skrivs är detta den enda hemliga låten vi har hittat på Shi No Numa. Vi kommer säkert att länka till en annan artikel här om det finns en annan.

Lämna ett svar