Det finns flera resurser och föremål för dig att tjäna när du går vidare genom Monster Hunter Rise. Varje varelse du möter kommer att ha resurser för dig att skörda och föra tillbaka till byn för att använda på en hantverksstation, uppgradera din rustning eller lägga till fler dödliga vapen till din arsenal. Ett anmärkningsvärt föremål du vill hitta är Red Serpent Orb. Här är vad du behöver veta om hur du får en Red Serpent Orb i Monster Hunter Rise.

Var hittar man den röda ormen

Den enda platsen du kan hitta Red Serpent Orb är genom att jaga Crimson Glow Valstrax. Detta är en äldre drake, som kan dyka upp var som helst i Monster Hunter Rise. Du måste nå Hunter Rank 100, vilket du kan göra genom att arbeta igenom andra jakter i spelet, skörda mer resurser och använda den bästa utrustningen för din karaktär. Vi rekommenderar att du hittar Monster Hunter-fester online med slumpmässiga spelare om du inte aktivt arbetar tillsammans med vänner för att höja din karaktär.

Efter att ha accepterat en Valstrax-jakt och försökt besegra den, är det bästa sättet att skörda en Red Serpent Orb att skära den från kroppen eller svansen, bryta en Valstrax bröst eller huvud eller få den att rycka till. Det finns också en chans att du kan få det här föremålet för att slutföra uppdraget. Men alla dessa chanser är extremt låga, så du kan behöva gå igenom flera jakter mot en Valstrax innan du får den. Dessutom vill du undvika att fånga en Valstrax eftersom det finns flera chanser för en Red Serpent Orb att falla genom att rista den, vilket du avstår om du lägger ner en fälla.

Red Serpent Orb används för att tillverka Valstrax Greaves. Du kommer också att använda den i Valstrax vapenträd, som är tillgängligt för alla vapen i Monster Hunter Rise. Vi rekommenderar att du dämpar dina förväntningar när du försöker plundra det här föremålet, med tanke på de låga chanserna att det faller.

Lämna ett svar