Det råder ingen brist på påskäggshemligheter i Call of Duty Zombies. Även när en karta görs om och återvänder från det förflutna, tenderar Treyarch att ta med sig nya hemligheter för spelare att hitta. Så är fallet med Shi No Numa i Call of Duty: Vanguard, som har ett påskägg som hyllar seriens mest populära karaktär, Samantha Maxis. Så här gör du Samantha-dockans påskägg i Shi No Numa i Call of Duty: Vanguard.

Hur man gör Samantha-dockans påskägg i Shi No Numa i Call of Duty: Vanguard Zombies

Det här påskägget kan göras mycket tidigt i ditt spel i Shi No Numa, även om det inte ger för mycket av en belöning. Allt du behöver göra är att komma åt fiskekojan med en pistol som har några kulor.

När du kommer in finns det fyra kokkärl på väggarna i denna hydda som du behöver skjuta. När du skjuter den fjärde bör du höra lite åska, som symboliserar att du har gjort det. Här är platserna om du behöver dem.

Gå nu in i det bakre rummet, och du bör se en Samantha Maxis-docka sitta i lite hö. Interagera med det, och det kommer att försvinna.

Utanför stugan hör du en vaggvisa som spelas vid den närliggande bron. Gå till den så ser du Maxis-dockan snurra på en av stolparna. Skjut den så försvinner den innan den dyker upp igen på ett annat inlägg.

Du måste skjuta dockan fem gånger innan du hör lite åska igen, vilket visar att du har slutfört denna hemlighet. Gå tillbaka in i rummet med höet och interagera med Maxis-dockan igen, och den kommer att skapa en Max Ammo som inte försvinner förrän du plockar upp den. Dessutom kommer en kort låt att börja spelas.

Lämna ett svar