Av de åtta Patrons-spelare kan välja mellan i Elder Scrolls Onlines nya kortspel Tales of Tribute, är Red Eagle ett av få namn som spelare kanske känner igen. Red Eagle är känd bland TES-fans för sin namne-quest och sitt svärd i Skyrim, och hans kortlek är knuten till att trimma fettet från ens strategier.

I Elder Scrolls Onlines däckbyggare turas spelare om att få kort från en delad pool. Det betyder att din kortlek ibland blir uppsvälld med kort du inte behöver, så att ha sätt att klippa kort och komma till de du vill ha snabbare är otroligt användbart. För att tjäna den här kortleken måste du gå helt igenom uppdragslinjen och leden i Roister’s Club.

Red Eagle, King of the Reach: Patronöversikt

  • Favorit: Betala 2 Power. Dra ett kort.
  • Neutral: Betala 2 Power. Dra ett kort och få status som favorit.
  • Ogynnsam: Betala 2 Power. Dra ett kort och få neutral status.

Red Eagle-däcket i ESO har ett mycket tydligt fokus på att trimma fettet på ens kortlek för att få kombinationer och interaktioner att hända mycket oftare. Majoriteten av korten i denna kortlek har effekter som låter spelare antingen ta bort kort från krogen eller förstöra sina egna kort direkt. Detta verkar kontraintuitivt, men att kunna bli av med kort du inte vill ha kan göra en Tales of Tribute-lek extremt effektiv.

Skyddsförmågorna hos Red Eagle, King of the Reach är desamma på varje nivå av favoured status. Genom att betala 2 Power kan spelare dra ett kort, och när spelaren är antingen neutral eller ogynnsam flyttas deras status upp en nivå. Denna enkla interaktion gör underverk med själva kortleken eftersom den låter spelare få fler kombinationer för pengarna varje tur, så länge de kan generera kraft.

Bästa kort och kombinationer i Red Eagle Deck

namn Åtgärdstyp Spela effekt Combos Mynt kostnad Uppgraderad från
Blodsoffer Avtal Få 3 krafter och förstör 1 kort i spel eller i din hand 2: Dra 1 kort 6 Blodigt erbjudande
Hagraven Matron Ombud Förstör 1 kort i spel eller i din hand 2: Få 3 kraft 9 Hagraven
Imperialistiskt plundring Avtal Ta bort upp till 2 kort från krogen 2: Få 1 mynt 3 Imperialistiskt byte
Karth Man-Hunter Ombud Få 1 kraft 2: Förstör 1 kort i spel eller i din hand 5 N/A
Midnattsräd Vanligt Få 3 kraft 2: Få 3 kraft fyra N/A

Den största fördelen med att använda Red Eagle-leken är dess förmåga att tunna ut dina kort och låta dina primära Patron-lekar utlösa Combos mycket oftare. Hagraven Matron och Karth Man-Hunter-korten låter spelarna förstöra ett kort i spel eller i händerna, förutom att de genererar kraft, som kan användas för att dra kort med Patron-förmågan och utlösa ännu fler kombinationer.

Blood Sacrifice Contract-kortet är ett av kortlekens mest mångsidiga, eftersom det skapar 3 Power, förstör ett kort och låter spelare dra ett kort – allt med bara en Combo 2. Imperial Plunder-kortet är mycket billigare och låter spelare manipulera krogen samt få mer mynt att spendera med sina nya alternativ. Midnight Raid-kortet är bara fyra mynt och låter spelaren få upp till sex krafter på en tur när de spelar bara ett annat Red Eagle-kort, och är värt att plocka upp tidigare än senare.

Strategier och synergier med andra kunder

Den största bristen på Red Eagle-däcket är också dess främsta styrka. De flesta korten har effekten att ta bort kort från spelet på ett eller annat sätt, men så småningom kommer din kortlek inte att ha fler onödiga kort att bli av med. Vid det här laget blir Red Eagle-korten lite värdelösa. Det är en bra idé att välja en annan beskyddare först och förgrena sig till Red Eagle senare på linjen, eftersom det ger mer tid att välja en väg innan du trimmar fettet.

Red Eagle fungerar bra med nästan alla andra beskyddare men särskilt bra med beskyddare med massor av kortdragningar och avancerade kombinationer. The Duke of Crows and the Rajhin, Purring Liar-lekarna är just detta, båda fulla av kort med Combo 3 och 4:or och sätt att fortsätta Combos med kortdragning. När du spelar med Red Eagle-leken ska du inte satsa på en andra Patron för tidigt och tunna ut kort som kan vara användbara senare. Vänta några varv för att se vilken form din kortlek tar innan du bestämmer dig för Red Eagle-kort och tar bort de du inte längre behöver.

The Elder Scrolls Online: High Isle är tillgänglig för PC, PlayStation 4 och 5, Stadia och Xbox One och Series X|S

Lämna ett svar