God of War Ragnarok kommer att kunna spelas på PS4 när det lanseras senare i år, och du kan uppgradera ditt spel om du senare byter till en PS5. Uppföljaren, som fortsätter med den nordiska mytologin, verkade initialt som att den kunde ha varit exklusiv för PS5 som ett skyltfönster för dess tekniska kapacitet, men så är inte fallet. Även om God of War Ragnarok inte släpps förrän i november 2022, har vi samlat all information om plattformsoberoende kompatibilitet och tillgänglighet för PlayStation Studios senaste epos här.

God of War Ragnarok PS4 och PS5 releasedatum

God of War Ragnarok kommer att kunna spelas på PS4-konsoler såväl som PS5, och lanseras den 9 november 2022 på båda konsolerna. Om du köper PS4-versionen av God of War Ragnarok och uppgraderingen till en PS5-konsol, kommer du att kunna få den digitala PS5-versionen till ett rabatterat pris (tyvärr, det är inte en gratis uppgradering) för att spara dig att betala fullt pris för spelet igen. Det är viktigt att notera att om du äger en PS4-skivakopia av God of War Ragnarok kan du bara uppgradera om du också har en PS5 med en skivenhet eftersom uppgraderingsprocessen kräver att du sätter in PS4-skivan i din PS5.

God of War Ragnarok PS4 och PS5 skillnader

Eftersom God of War Ragnarok släpper den gamla PS4, såväl som den moderna PS5, kommer det att finnas en viss teknisk skillnad mellan de två, men så vitt vi kan säga förändras ingenting när det gäller spel, berättelse och innehåll.

Uppenbarligen kommer PS5-versionen att dra nytta av den ökade kraften och SSD:n från PS5, så det kommer att bli snabbare”>

I skrivande stund finns det inget som tyder på att God of War Ragnarok kommer att komma till PC någon gång. Därmed inte sagt att det är omöjligt, särskilt med tanke på att det tidigare God of War-spelet kom till PC i början av 2022. Andra PlayStation-exklusivt som Days Gone och Horizon Zero Dawn har också tagit steget till PC, men det är absolut inte troligt att det kommer släppas samma datum som PS4- och PS5-versionerna. Om vi ​​ser det på Steam eller Epic Store, kommer det förmodligen inte att vara det förrän minst ett år efter PlayStation-lanseringen den 9 november.

Lämna ett svar