Warzone 2 kommer till PS4 och tidigare generations konsoler senare i år, ungefär när Call of Duty Modern Warfare 2 lanseras. Med den ursprungliga Warzone och sista generationens konsoler som börjar visa sin ålder, borde en uppfräschad Warzone-uppföljare vara precis vad spelare letar efter, vilket driver Battle Royale tillbaka in i den moderna eran. Vi har all information om Warzone 2 och dess release på PS4 nedan, även om inte mycket har delats officiellt ännu.

Will Warzone 2 på PS4

Warzone 2 kommer att göra sin väg till PS4 och Xbox One, såväl som PS5, Xbox Series X och till och med Steam. Även om det är bra att se att spelare på äldre konsoler inte kommer att hamna på efterkälken med uppföljaren, väcker det frågor kring den tekniska prestandan och kapaciteten hos Warzone 2. Även nu fungerar Warzone inte särskilt bra på de äldre konsolerna, så det bådar inte gott för en Warzone-uppföljare som körs på en enhetlig Call of Duty-motor och sannolikt kommer att ha förbättrad grafik och teknik.

Det är också värt att påpeka att det inte finns något släppdatum för Warzone 2 ännu. Activision har bekräftat att Battle Royale-uppföljaren kommer att lanseras 2022, och vi vet redan att Call of Duty Modern Warfare 2 spelet som Warzone 2 utvecklas tillsammans med lanseras den 28 oktober 2022. Baserat på tidigare Call of Duty släppdatum och Warzone-integrationer förväntar vi oss att Warzone 2 kommer att lanseras i november eller december 2022, förmodligen på alla listade plattformar samtidigt.

Detaljerna om Warzone 2 på det hela taget är väldigt tunna för tillfället, men förhoppningsvis kommer lite ny information eller en officiell avslöjande snart. Vi skulle dock inte utesluta möjligheten av en fördröjning till början av 2023 för att säkerställa en smidig lansering eftersom Warzone har sett några svåra tekniska problem, särskilt kring Vanguard-integreringsperioden. Oavsett när Warzone 2 lanseras, förhoppningsvis är det en smidig upplevelse för spelare som fortfarande är på PS4 och Xbox One.

Lämna ett svar