När börjar Fortnite säsong 4 är frågan som fler spelare snart kommer att ställa när veckoräkningen närmar sig dubbelsiffriga, medan de tänker på nästa steg för Battle Royale och vad säsong 4 Battle Pass-temat kan vara. Just nu pågår en strandfest på ön med tillstånd av No Sweat Insurance och alla vibbar, efter att Imagined Order framgångsrikt förvisades från Fortnite. Men verklighetsträdets rötter fortsätter att spridas över hela landet och orsakar konstiga effekter i de områden där de spirar, vilket börjar förändra landskapet. Om du kikar in i framtiden och undrar vad Fortnite säsong 4 i kapitel 3 kan ge, så här är allt vi vet om det hittills.

När börjar Fortnite säsong 4 i kapitel 3?

Releasedatumet för Fortnite Season 4 har inte officiellt bekräftats, men enligt Chapter 3 Season 3 Battle Pass, som det kan ses på Epic Games-webbplatsen (öppnas i ny flik) och meddelandet i spelet på Battle Pass-skärmen, vi kan avgöra att det aktuella säsong 3 Battle Pass kommer att avslutas den 17 september 2022. Detta betyder att startdatumet för Fortnite säsong 4 med största sannolikhet kommer att vara runt söndagen den 18 september 2022 efter den vanliga stilleståndstiden för övergången, men det kommer att dröja innan vi får officiell bekräftelse på detta.

Vilka kommer att vara de största förändringarna som gjorts för Fortnite säsong 4?

Det har skett några ganska stora förändringar i Battle Royale på senare tid, med ett helt nytt Zero Build-läge som dyker upp som en permanent match och en långvarig strid mellan Imagined Order och Seven som avslutas (för nu). På väg in i säsong 3 har stämningen förändrats avsevärt, med en feststämning som tar över ön och gigantiska svampar tillsammans med Fortnite Reality Seeds som växer fram i en ny biom tack vare krafter som läcker genom floderna från Fortnite Zero Point. Det är osannolikt att vi kommer att vara Vibin’ för alltid, så var beredd på att stämningen ändras när vi går mot Fortnite säsong 4. The Imagined Order kan för närvarande vara borta, men de har verkligen inte glömts bort.

Hur mycket kostar Fortnite Season 4 Battle Pass?

Fortnite är gratis att spela, men genom att köpa Battle Pass får du massor av ytterligare belöningar. Fortnite Season 4 Battle Pass kommer sannolikt att vara tillgängligt för de vanliga 950 V-Bucks, vilket innebär att det kommer att räcka för att köpa det minsta V-Bucks-paketet i Fortnite-butiken, prissatt till $7,99 / £6,49 för att få dig 1 000 V-Bucks.

Fortnite Ballers

Var du hittar Fortnite Ballers så att du kan rulla runt på ön.

Det är möjligt att få ett försprång genom att köpa Battle Bundle-uppgraderingen. Detta tar dig till nivå 25 på Battle Pass omedelbart. Att göra det kommer att kosta dig 2 800 V-Bucks, som du kan få för $19,99 / £15,99 (2 500 V-Bucks, plus 300 gratis).

Om du inte vill spendera några pengar kan du alltid försöka få gratis Fortnite V-Bucks för Fortnite Season 4 Battle Pass, men fall inte för onlinebedrägerier! Om du väljer att spara några V-Bucks, kom ihåg att du bara behöver samla in 950 av dem för att låsa upp nästa Fortnite Battle Pass som börjar i september 2022.

Och det är allt vi vet om Fortnite säsong 4 i kapitel 3 för tillfället, men fortsätt kolla in och vi kommer att ha alla detaljer så fort de avslöjas!

Lämna ett svar