GTA Online Premium Deluxe Motorsport-återförsäljaren kommer redan att vara bekant för spelare som har arbetat med Simeon, och den borde också omedelbart kännas igen från singelspelarkampanjen som den första mötesplatsen mellan Franklin och Michael tidigt i historien. Mr Yetarians affärspraxis har alltid varit lite tveksam, även om det verkar som om han nu åtminstone sätter en legitim front på sin verksamhet.

Det är en plats som redan finns med i Repo Work-uppdrag, men efter den senaste uppdateringen av GTA Online The Criminal Enterprises har den nu förvandlats till ett fullt fungerande showroom, komplett med fem olika åkattraktioner som du kan provköra runt på GTA Onlines gator gratis ge spelare den ultimata ”prova innan du köper”-upplevelsen. Om du vill kolla in den här tjänsten själv, så här är allt du behöver veta om GTA Online Premium Deluxe Motorsport-återförsäljare.

GTA Online Premium Deluxe Motorsport plats

GTA Online Premium Deluxe Motorsport-återförsäljaren ligger i Pillbox Hill-området i centrala Los Santos, och ligger precis på vägen från United Liberty Paper-byggnaden (även känd som IAA Headquarters) där du startar GTA Online Operation Paper Trail-uppdragen. Det finns en officiell kartmarkör för GTA Online Premium Deluxe Motorsport som du kan tagga för att navigera dit, och första gången du är i närheten får du ett meddelande från Simeon som bjuder in dig att besöka.

Vilka fordon säljer GTA Online Premium Deluxe Motorsport

Om du går in i GTA Online Premium Deluxe Motorsport-utställningslokalen hittar du totalt fem olika fordon till salu, och även om dessa erbjudanden sannolikt inte kommer att vara de avancerade GTA Online nya bilarna du kan hämta från GTA Online Luxury Autos, de kommer fortfarande att täcka en rad olika stilar och budgetar. Eftersom dessa fordon har förinställda modifieringar och mönster installerade kommer de att kosta mer än basmodellerna som du kan köpa via onlineåterförsäljarna, men du kan hitta att några av erbjudandena här har unika anpassningar som du inte kan köpa någon annanstans. Det förväntas att urvalet av tillgängliga bilar kommer att uppdateras varje torsdag, som en del av den regelbundna veckouppdateringen.

Hur man provkör bilar på GTA Online Premium Deluxe Motorsport

För att provköra bilar på GTA Online Premium Deluxe Motorsport, gå fram till fordonet och interagera med det och bekräfta sedan alternativet Test Drive. Detta kommer att skapa dig på återförsäljarens parkeringsplats bakom ratten på bilen du valde, och en fem minuters nedräkning visas i hörnet av skärmen. Under din provkörning kan du åka vart du vill, och om du vill avsluta den innan de fem minuterna är över kan du återföra fordonet till baksidan av GTA Online Premium Deluxe Motorsport eller hålla ned standardknappen för utfartsfordon. Tänk på att om du lämnar fordonet kommer det att försvinna, men du kommer inte automatiskt att återvända till utställningslokalen, så du blir kvar på din nuvarande plats utan åktur.

Lämna ett svar