Förbannelser kan utrustas vid sidan av vapen under korståg. Du kan bara utrusta en Curse åt gången, så det är bäst att välja klokt under uppgraderingsmöjligheter. Nedan är en fullständig lista över förbannelserna i Cult of the Lamb samt vilka som är bäst när det gäller effektivitet under slagsmål.

Alla Lammets förbannelser

Eldklot Flammande skott, Rengörande eld, Ödets hundar, Strike of the Crown
Tentakler Touch of Turua, Maelstorm, Touch of Ithaqua, Touch of the Revenant
Sprängningar Divine Blast, Divine Guardian, Divine Blizzard, Divine Blight
Snedstreck Death’s Sweep, Oath of the Crown, Death’s Attendant, Death’s Squall
Stänker Ichor Thrown, Point of Corruption, Path of the Righteous, Call of the Crown

Bästa förbannelser i Cult of the Lamb

  • Death’s Attendant styrkan i närstridsattacken enbart erbjuds av Death’s Attendant gör detta till en kraftfull förbannelse, men denna förbannelse kallar också spöken från fiender du redan har dödat som kommer att slåss vid sidan av dig.
  • Hounds of Fate med Hounds of Fate kommer flera eldklot att sticka ut ur dig och orsaka förödande skada på allt de rör vid.
  • Path of the Righteous det här är ett grepp om att sikta Curse som släpper ett spår av svart ichor som kommer att skada allt den vidrör så länge det varar.
  • Maelstorm när den aktiveras skjuter Maelstorm ut tentakler från fyra håll av Lammet. Detta är en stor förbannelse när du går in på tätbefolkade arenor.
  • Divine Guardian den bästa förbannelsen i spelet. När den aktiveras skyddar Divine Guardian dig med oövervinnlighet i två sekunder. Inte bara det, utan alla projektiler som kastas mot dig kommer att avledas och kommer att skada allt som de landar på.

Hur man låser upp Curses i Cult of the Lamb

Spelet börjar med ett basnummer på 10 förbannelser tillgängliga för ditt lamm. Under predikningar kommer du att få trospoäng från dina kultister. När förloppsindikatorn är fylld med trospoäng kommer du att kunna låsa upp nya förbannelser som kommer att hjälpa dig i dina löpningar.

Letar du efter mer Cult of the Lamb-innehåll på Volsiz? Kolla in Ska du fixa fyren i Cult of the Lamb?.

Lämna ett svar