Final Fantasy-sagan är känd för alla nya och unika grejer som de kommer med på bordet. I Final Fantasy XIV har spelarna varit ganska exalterade över det nya tillskottet till spelet. Detta tillägg i den fjortonde delen av spelet är Island Sanctuary. The Island Sanctuary är den unika egenskapen i spelet där du kan utföra olika ytterligare aktiviteter. Här kan du konstruera strukturer, plantera grödor, etc. I den här artikeln tar vi upp alla detaljer om hur man skaffar The Island Sanctuary i Final Fantasy XIV. Fortsätt läsa artikeln för mer information.

Hur får man The Island Sanctuary i Final Fantasy XIV?

Tja, notera att du inte kommer att kunna komma åt Island Sanctuary om du är ny i spelet. Så du måste slutföra en MSQ (Main Scenario Quest) för att få tillgång till Island Sanctuary-regionen i Final Fantasy XIV.

Det finns olika uppdrag som måste slutföras. Du måste avsluta dessa uppdrag som en del av spelet. När du har slutfört uppdragen kommer du att belönas därefter. Du kommer också att vara avancerad med tanke på din progressionsnivå i spelet. Ett sådant uppdrag som du behöver slutföra är ’Endwalker’-uppdraget. Det finns olika icke-spelbara karaktärer i spelet också, och en av dem är ”Clueless Crier”. Denna icke-spelbara karaktär finns i Sharlayan. Du måste ha en konversation med Clueless Crier för att starta ett annat uppdrag som heter ”Seeking Sanctuary” och slutföra det.

The Island Sanctuary är en av de stora höjdpunkterna i spelet. Eftersom det är en viktig del av spelet bör du försöka behålla det så mycket som möjligt. Efter att ha slutfört alla ovan nämnda steg måste du navigera till en plats som heter ’Lower La Noscea’. Efter detta måste du ha en konversation med en karaktär som heter Baldin i Final Fantasy XIV. Koordinaterna för platsen där du kan hitta Baldin är (X: 24,9, Y:34,8). Efter att ha slutfört alla dessa steg kommer du att kunna låsa upp Island Sanctuary i Final Fantasy XIV.

Så nu kan du enkelt låsa upp The Island Sanctuary i Final Fantasy XIV eftersom du kan de rätta stegen. Nu kommer du att kunna få Island Sanctuary att utföra olika aktiviteter i spelet. Fortsätt följa Volsiz för alla de senaste spelrelaterade uppdateringarna.

Lämna ett svar