Zaytun Persikor är matlagningsingredienser som finns i regionen Sumeru. Varje Zaytun Peach-växt producerar ett kluster av fyra frukter, vilket gör att ingen spelare saknar tillgång. Dessa växter är dock utspridda över Sumeru, vilket gör dem svåra att lokalisera utan en karta. Här är platserna för varje Zaytun Peach-växt i Genshin Impact.

Var man hittar Zaytun Peaches i Genshin Impact

Var kan man få tag i Zaytun Peaches?

Här är platsen för varje Zaytun Peach-anläggning i Sumeru. Även om dessa frukter växer över hela regionen, är de mer koncentrerade på platser som Devantaka Mountain och området kring Chatrakam Cave. Konstigt nog finns det bara ett par Zaytun Peach-plantor i Lokapala Jungle, trots deras utbredning i Ardravidalen.

Zaytun Peaches kan också köpas från Sumeru City-försäljarna Aramani och Hamawi, även om Aramanis varor bara kan nås efter att ha slutfört Aranyaka World Quest-serien. Båda dessa leverantörer tar ut 240 Mora per persika och har 10 av dessa i lager. Om du behöver extra persikor, oroa dig inte, eftersom deras lager återställs var tredje dag.

Ett annat sätt att förvärva Zaytun Peaches är att odla dem i din Serenitea-kruka. I ett Jadefält kan du plantera maximalt fyra Zaytun Peach frön åt gången, som kommer att mogna efter två dagar och 22 timmar. Eftersom du kan köpa två Jade Fields kan du odla totalt åtta persikor var tredje dag om så önskas.

Vad används Zaytun Peaches till?

För närvarande är den enda användningen för Zaytun Peaches att laga en Selva-sallad. Receptet för det här föremålet kan erhållas efter att ha slutfört World Quest ”Cooking, A Pleasant Memory.” Tyvärr kan denna frukt inte ätas individuellt för att återställa hälsan, till skillnad från Starshroom. Med nytt Sumeru-innehåll kommer det sannolikt att finnas nya recept som innehåller denna ingrediens i framtiden.

För fler Genshin Impact-guider, kom och kolla in Hur man får och använder Dendro Sigils i Genshin Impact här på Volsiz.

Lämna ett svar