A Plague Tale: Requiem är den fantastiska uppföljaren till A Plague Tale: Innocence och de på PC kommer att få njuta av en ännu vackrare uppföljare. Spelare kommer att kunna njuta av en pulserande berättelse med ray tracing och DLSS 3, vilket förbättrar upplevelsen ytterligare.

NVIDIA GeForces YouTube-kanal laddade upp en kort trailer för att visa upp A Plague Tale: Requiems ray tracing och DLSS 3 i aktion. Trailern visar upp de underbara miljöerna, karaktärerna och ljuseffekterna i smörsläta bilder. Det bästa är att ray tracing och DLSS 3 kommer att vara tillgängliga på lanseringsdagen.

A Plague Tale: Requiem fortsätter Amicia och Hugos berättelse och ser bättre ut än någonsin, tack vare uppgraderad grafik och grafik. Ray tracing och DLSS 3 förbättrar en redan imponerande titel, men dessa kommer att ta den till nya höjder.

Tyvärr kommer de på konsolen inte att kunna dra nytta av dessa fördelar, åtminstone inte vid lanseringen. Lyckligtvis är spelet redan fantastiskt utan uppgraderingen. De på PC bör verifiera att de kan köra ray tracing och DLSS 3 mot sina specifikationer innan de växlar dessa alternativ.

För mer information om A Plague Tale: Requiem, kolla in A Plague Tale Requiem förbeställningsbonusar Förbeställningsguide och vad är A Plague Tale: Requiem releasedatum? på Volsiz.

Lämna ett svar