Evil West är Flying Wild Hog och Focus Entertainments stilfulla och skruvade version av vilda västern. Styr Jesse och bli en superkraftig hjälte i Frontier när du tar dig an alla möjliga elaka monster. Evil West är planerad att släppas den 22 november 2022, men är tillgänglig för förbeställning. Detta kan få dig att undra om det finns några förbeställningsbonusar för Evil West.

Vilka är förbeställningsbonusarna för Evil West?

Genom att förbeställa Evil West före släppdatumet den 22 november 2022 kommer du att belönas med Wild Wild East Skin Pack. Detta skalpaket är endast tillgängligt för dem som förbeställer Evil West. Här är vad som ingår i Wild Wild East Skin Pack i Evil West.

  • The Golden Defender Outfit
  • Den gyllene vapenrelikuppsättningen

Detta kosmetiska paket låter dig utrusta Jesse och hans vapen i en elegant guldlook. Bara för att du bekämpar det onda betyder det inte att du måste se ond ut. Att piffa upp din look med lite glänsande guld kan räcka långt mot att sälja idén om att du är en bra kille.

För mer information om Evil West, kolla in Är Evil West en looter shooter? och kommer Evil West till konsoler? på Volsiz.

Lämna ett svar