Som om Destiny 2-räder inte vore knepiga nog har Bungie bestämt sig för att sätta in utmaningar. Den första för King’s Fall-raiden är The Grass is Always Greener. När spelarna väl förstår mekaniken är det inte så illa. Det är precis som att lära sig stegen till en dans.

Hur man slutför The Grass is Always Greener in Destiny 2

För att Guardians ska klara utmaningen Grass is Always Greener, får de inte ha samma buff två gånger i rad under mötet med Annihilator Totems. För att uppnå detta måste väktare som börjar på höger sida av rummet rotera till vänster sida av rummet vid nästa tur. Motsatsen gäller om du är en av trion som börjar till vänster. Var och en av de två totems kommer att ha olika buff, så att cykla mellan de två kommer att tillåta Fireteam att slutföra utmaningen.

Det kan ta några försök att få ner timingen och rotationerna eftersom detta inte är det lättaste mötet att lära sig direkt utanför porten. Med det sagt, endast Fireteams som är bekväma med standardmötet bör försöka utmaningen. De som kan få sin rotation på lockdown kommer att belönas med en extra kista för sina problem och har en av de 21 triumferna kompletta för Kingslayer Seal.

För fler Destiny 2-godsaker, kolla in Destiny 2: All Seasonal Challenges för säsong 18, Season of the Plunder på Volsiz.

Lämna ett svar