Ett av Goofys vänskapsuppdrag i Disney Dreamlight Valley kräver att spelare lagar två portioner Bouillabaisse.

 

Disney Dreamlight Valley är mer än bara en Animal Crossing -klon; den har vänskapsuppdrag som kan låsas upp genom att öka vänskapsnivåerna med några av Disney-karaktärerna i dalen. För att öka vänskapsnivåerna kan spelare ge karaktärer som Musse och Scrooge deras favoritmat för dagen. När du når nya nivåer kommer nya uppdrag att bli tillgängliga, som uppdraget Dinner with Friends som fått spelare av Långben.

Middag med Friends Quest

Uppdraget Dinner with Friends kan slutföras ganska snabbt om spelarna vet var de ska leta, men för de som behöver hjälp kommer den här guiden att gå in på detaljerna.

Till att börja med kommer Långben be om några föremål från spelaren så att de kan göra Bouillabaisse till middag. Långben bjuder över Mickey, så spelarna måste göra två portioner av rätten. Disney Dreamlight Valley- spelare behöver få två räkor, två musslor och två pilgrimsmusslor för att göra rätten.

Få räkor, musslor och pilgrimsmusslor

  • Disney Dreamlight Valley- spelare kan få räkor genom att fiska på Dazzle Beach. Leta efter bubblorna som kommer upp ur vattnet och fortsätt fiska tills räkan fångas.
  • Musslor och kammusslor kan plockas upp från sanden på Dazzle Beach. Pilgrimsmusslor är blå och musslor är rosa, så håll utkik efter dem när du går runt.
  • När materialet har samlats in, hitta Långben för att starta nästa del av uppdraget.

Matlagning Bouillabaisse

Nu, för att faktiskt laga Bouillabaisse för Långben, måste spelarna hitta en spis. Gå till ditt hem eller en annan karaktärs hus för att hitta en. Spelare måste lägga till dessa saker i potten utan särskild ordning: 2 typer av skaldjur, en räka, en tomat och en annan sorts grönsak. Musslorna och pilgrimsmusslorna kan användas som skaldjurskomponent.

Koka ingredienserna och spelarna har lagat Bouillabaisse. Se till att laga två av dem innan du går tillbaka till Goofy. Och kom ihåg att inte kombinera flera ingredienser för att göra processen snabbare eftersom, så vitt vi vet, det finns inget sätt att laga mer än en maträtt åt gången.

Disney Dreamlight Valley är tillgänglig för PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One och Xbox Series X/S.

Lämna ett svar