Det finns inget riktigt som att titta på en futuristisk robot och en sjöjungfru komma ihåg att de faktiskt är riktigt goda vänner. Tyvärr har det här uppdraget fallit offer för några av buggarna som kom med Dreamlight Valleys release vilket gör det extra svårt för spelare att återuppväcka Ariel och WALL-E:s vänskap. Så här kan du lösa dessa feltillstånd för att få dessa två samlare att handla igen.

Problem med att samla in Lightbuilb i Dreamlight Valley

Användare rapporterar att de har problem med att plocka upp glödlampan i WALL-E:s hus eftersom den vanliga upphämtningsinteraktionen inte visas när de närmar sig föremålet. Detta verkar inte vara ett problem med de andra föremålen i uppdraget, som Bowling Pin och Toy Train.

Den enklaste lösningen som spelare har upptäckt är att alternativet Lightbulb pick-up verkar dyka upp om spelarna vandrar runt i huset. Interaktionen är fortfarande tillgänglig, den är helt enkelt inte alltid kopplad till glödlampans plats, vilket kan göra det svårt att hitta. Vandra runt i WALL-E:s hus och håll ett öga på skärmen för upphämtningsprompten, det är då du äntligen kan få glödlampan.

Ariel och WALL-E pratar inte

Även om det verkar som om de två brukade vara bästa vänner, verkar det som om Ariel och WALL-E för vissa spelare inte ens är på tal. När du har samlat alla föremål för att WALL-E ska kunna bytas, måste du lyssna på Ariel och WALL-E när de byter ut gåvorna. Ariel verkar vara orsaken till denna bugg, eftersom de två inte alltid kommer naturligt att närma sig varandra eftersom hon är helt vattenbaserad.

Det verkar finnas två lösningar för detta fel. Den första lösningen som har fungerat för spelare är att först se till att de inte umgås med WALL-E. Prata sedan med både Ariel och WALL-E separat. För vissa verkar detta vara tillräckligt för att få de två att prata med varandra.

Om det inte fungerar verkar det som att vänta ut det gör susen. Vandra bort en liten stund och så småningom kanske du märker att Ariel och WALL-E ligger bredvid varandra på kartan. Gå deras väg, men håll avstånd. När du kommer tillräckligt nära bör pratbubblorna ovanför deras huvuden dyka upp och du bör kunna avsluta uppdraget.

Om inget annat fungerar, löser du också problemet för majoriteten av användare som upplever detta fel genom att stänga spelet och starta om.

Letar du efter mer Disney Dreamlight Valley-innehåll på Volsiz? Kolla in Hur man får Eric i Dreamlight Valley.

Lämna ett svar