När du börjar gå vidare genom WALL-E:s uppdragslinje i Disney Dreamlight Valley, kan du så småningom träffa en vägg (definitivt avsedd ordlek). För att starta uppdraget Broken Memory måste du höja WALL-E:s vänskapsnivå till sex, låsa upp Forest of Valor Biome och slutföra ett Hidden Requirement. Vad är det dolda kravet? Läs vidare och ta reda på det.

Hur man uppfyller det dolda kravet för att låsa upp WALL-E:s Broken Memory-uppdrag i Disney Dreamlight Valley

Hitta WALL-E:s minnesklot genom att rensa små natttaggar.

När du har uppfyllt de två första kraven för att låsa upp Broken Memory, rensa så många små natttaggar som möjligt. Så småningom bör du hitta elektroniska komponenter i en grön minneskula som ses ovan. Plocka upp den och gå sedan tillbaka för att prata med WALL-E om det för att påbörja uppdraget.

Hur man slutför WALL-E:s Broken Memory-uppdrag i Disney Dreamlight Valley

Ge WALL-E de elektroniska komponenterna och följ honom sedan tillbaka till sitt hus för att hitta en trasig maskin nära de svarta kuberna på vänster sida. Det är maskinen du hittade i en sopkub i hans tidigare uppdrag The Compressed Garbage Incident. Gå tillbaka till WALL-E:s rike och gräv runt tills du hittar en andra elektronisk komponent. Ta tillbaka det till honom. Nu behöver du bara mixtra med delar. Gå till ditt hantverksbord med 40 järnmalm och åtta kolmalmer för att skapa de 12 mixtrande delarna du behöver. Använd sedan dessa mixtrande delar för att skapa F02937 M3 N07. Ge tillbaka den reparerade maskinen till WALL-E för att slutföra uppdraget.

Behöver du mer hjälp med Disney Dreamlight Valley? Kolla in Hur du får Eric i Dreamlight Valley och hur du uppgraderar din hacka i Disney Dreamlight Valley här på Volsiz.

Lämna ett svar