Final Fantasy VII: Crisis Core Reunion är en nyinspelning av Crisis Core: Final Fantasy VII, vilket gör titeln tillgänglig för första gången på andra plattformar än PS Portable. Den är planerad att släppas den 13 december 2022, men Square Enix har gjort den tillgänglig för förbeställning och tillkännagett en deluxe-utgåva. Detta kan få dig att undra hur du förbeställer Final Fantasy VII: Crisis Core Reunion, vilka förbeställningsbonusar är och vad som följer med deluxe-utgåvan.

Vilka är förbeställningsbonusarna för Final Fantasy VII Crisis Core Reunion?

Att förbeställa Final Fantasy VII: Crisis Core Reunion ger dig olika belöningar, så länge du gör det före släppdatumet den 13 december 2022. Här är vad du kan få för att förbeställa Final Fantasy VII: Crisis Core Reunion.

  • Steelbook (Välj platser)
  • In-game SOLDIER Materia Set (Dark Fire, Dark Thunder och Dark Blizzard)

Vad ingår i Final Fantasy VII Crisis Core Reunion Digital Deluxe Edition

Utöver standardutgåvan av Final Fantasy VII: Crisis Core Reunion finns det en digital deluxe-version. Detta inkluderar olika bonusar i och utanför spelet. Här är vad du kommer att få från Final Fantasy VII: Crisis Core Reunion Digital Deluxe Edition.

  • Final Fantasy VII: Crisis Core Reunion Game
  • Heroes Past and Present: The Art of Crisis Core Art Book
  • Final Fantasy VII: Crisis Core Reunion Mini Soundtrack

Hur man förbeställer Final Fantasy VII Crisis Core Reunion

Final Fantasy VII: Crisis Core Reunion finns att förbeställa från de flesta återförsäljare om du vill ha fysiska och kan även förbeställas digitalt från din plattforms butik. Den är också tillgänglig via den officiella Square Enix-butiken. För att förbeställa Final Fantasy VII: Crisis Core Reunion, leta helt enkelt efter spelets titel i din respektive plattforms butik, välj förbeställ och köp det.

För mer information om Final Fantasy VII, kolla in Vad är Final Fantasy VII Ever Crisis? Releasedatum, plattformar, spel och mer och vad är Final Fantasy VII Rebirth? Releasedatum, plattformar, speldetaljer och mer! på Volsiz.

Lämna ett svar