En Spider-Gwen-outfit gör sin debut i Fortnite Chapter 3 Säsong 4, och den här guiden förklarar hur spelare kan lägga till skalet i sina skåp.

 

En ny Fortnite- säsong är officiellt igång, och det betyder att det finns en mängd nya skins för spelare att skaffa. Ett av dessa nya skinn är Spider-Gwen-outfiten, och det är kanske det mest spännande av gänget. Faktum är att många fans utan tvekan kommer att vara mycket intresserade av att förvandla sig till Gwen Stacy i Fortnite, och den här guiden innehåller fullständiga detaljer om exakt hur det görs.

Fortnite: Hur man får Spider-Gwen Outfit

För att få Spider-Gwen-skinnet måste spelare köpa Fortnites Chapter 3 Season 4 Battle Pass. Detta kan göras genom att välja fliken ”Battle Pass” och klicka på ”Get the Battle Pass”, och det finns två alternativ för fansen att överväga. Specifikt kan spelare köpa bara Battle Pass för 950 V-Bucks, som kostar cirka $7,99, eller så kan de köpa Battle Pass och 25 Levels för 2 800 V-Bucks, som kostar $19,99.

Oavsett vilket alternativ ett fan i slutändan väljer, bör de rikta sin uppmärksamhet mot Battle Pass-belöningarna när de har gjort sitt köp. Genom att göra det kommer Fortnite- spelare att upptäcka att det finns 100 belöningar fördelade på 10 sidor, och Spider-Gwen-skalet är på den sista. Placeringen av detta skal i Battle Pass betyder att fansen inte kommer att kunna komma åt det direkt, och de kommer faktiskt att behöva låsa upp varje belöning från de föregående nio sidorna eller nå nivå 90 innan outfiten kan köpas.

När en spelare har uppfyllt ett av dessa krav kan de låsa upp Spider-Gwen-skalet med nio Battle Stars. Även om fans borde vara ganska bekanta med processen att tjäna Battle Stars i Fortnite när de når denna punkt, kan det vara värt att nämna att att slutföra spelets olika uppdrag är ett av de bästa sätten att tjäna lätt XP. Spelare som vill göra anspråk på Spider-Gwen-outfiten rekommenderas därför att hålla ögonen på Quest-fliken och ta itu med utmaningar när de blir tillgängliga.

För att notera, det finns en alternativ stil för Spider-Gwen-skinnet att hitta bland Battle Pass Bonus Rewards. Med den här stilen tar Marvel-hjälten bort sin mask, och spelare kan låsa upp den genom att göra anspråk på 105 Battle Pass-belöningar och sedan spendera 15 Battle Stars. Utan tvekan kommer fansen att behöva lägga ner en del seriöst arbete om de hoppas på att få denna hudstil, och de borde börja slipa för det förr snarare än senare.

Fortnite är tillgängligt för Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series X/S.

Lämna ett svar