Betydande Fortnite-kartförändringar sker främst i början av en ny säsong, även om små justeringar också görs regelbundet i landskapet i Battle Royale för att passa med den senaste pågående handlingen. The Imagined Order genomgår för närvarande ett återuppvaknande efter att ha förvisats under jorden av The Seven, så du kommer att se att deras närvaro har ökat med flera nya platser dedikerade till deras aktiviteter i Fortnite. Om du vill komma ikapp de senaste öuppdateringarna, så här är de största Fortnite-kartaändringarna.

Fortnite karta översikt

Som du kan se från hela Fortnite-kartan ovan har det skett några förändringar nyligen. En av de viktigaste uppdateringarna är närvaron av röda och blå linjer, för att indikera vilka slutna områden som är under kontroll av Imagined Order (röd) och Resistance (blå), så förvänta dig att dessa kommer att flytta runt under säsongen. Det finns nu 16 namngivna platser markerade på kartan enligt följande, med nya eller omdöpta POI:er i fetstil:

 • Camp Cuddle
 • Chonkers Speedway
 • Command Cavern
 • Andelslägenhet Canyon
 • Coney Crossroads
 • The Daily Bugle
 • Fästningen
 • Greasy Grove
 • The Joneses
 • LogJam Lumberyard
 • Rocky Reels
 • Fristad
 • Skiftiga axlar
 • Sömnigt ljud
 • Synaps Station
 • Tiltade torn

Command Cavern

Covert Cavern har nu expanderat ytterligare ovan jord för att bli Command Cavern, med en luftskeppsdocka byggd precis på toppen av berget. Om du klättrar ombord på det luftskeppet kan du slåss mot Huntmaster Sabre, eller bege dig in i den underjordiska basen för att ta dig an Gunnar.

Fästningen

Som man såg gräva upp ur marken under öppningsfilmen, är The Fortress ett gigantiskt borrfordon strax sydost om Command Cavern, vilket gör hela området till ett solidt fäste för den föreställda orden. Du kan slåss med Slone här, men se upp när hon delas upp i flera kloner som alla attackerar dig.

IO luftskepp

Ovanför varje POI som kontrolleras av Imagined Order hittar du ett IO-luftskepp, som du kan nå genom att dra upp trådarna som håller det på plats. Det finns flera IO Guards att ta itu med där uppe, men du hittar också speciella kistor med en mängd kraftfulla vapen för att göra det värt ansträngningen att attackera.

Synaps Station

Synapse Station är en ny POI i öknen sydväst om ön, och representerar den första fightbacken från motståndet. Huvudbyggnaden är en verkstad som utvecklar ett bepansrat stridsbussfordon, som du kan förvänta dig kan användas senare under säsongen när tillräckligt med forskning har finansierats.

Fortnite patch-anteckningar  | Fortnite tips  | Fortnite Creative-koder  | Fortnite 2FA Hur man aktiverar plattformsoberoende Fortnite-matchningar  | Hur man går upp snabbt i Fortnite | Fortnite startpaket | Fortnite uppdrag | Fortnite-karaktärer | Fortnite nya vapen | Fortnite Victory Crown | Fortnite-byggnaden har tagits bort | Hur man sprintar i Fortnite | Fortnite Tankar | Fortnite Prowler | Fortnite Device Uplink | Fortnite Omni Chips

Lämna ett svar