Fortnite Chapter 3 Säsong 4 har anlänt och introducerar nya vapen, ovalvda klassiker och några högsällsynta versioner av gamla favoriter.

 

Fortnite Chapter 3 Säsong 4 har anlänt, och en mystisk kromvätska sprider sig över Battle Island. Precis som varje ny Fortnite- säsong medför 4 genomgripande förändringar i Epic Games genredefinierande Battle Royale. Några av de mest spännande av dessa förändringar är de nya vapnen och de ovalvda klassikerna som spelare nu kan komma åt.

Det finns två nya vapen i Fortnite Chapter 3 Säsong 4, båda med krom-tema och med en mycket ovanlig mekaniker. Dessutom har flera gamla vapen tagits bort, vilket ger spelare en chans att återupptäcka tidigare favoriter och utforska nya alternativ.

De nya vapnen i Fortnite Chapter 3 Säsong 4

De två nya vapnen i Fortnite Chapter 3 Säsong 4 är EvoChrome Shotgun och EvoChrome Burst Rifle. Dessa krominfekterade vapen har en unik uppgraderingsfunktion som inte har setts i Fortnite sedan Sideways Rifle och Minigun. Men istället för att behöva Cube Monster Parts eller Gold Bars för att uppgradera kräver de nya EvoChrome-vapnen bara skada.

Spelare kommer bara att kunna hitta EvoChrome-vapen i Chrome Chests, en ny sorts bytebehållare som är ganska lätt att hitta i alla områden som har påverkats av Chrome, som Cloudy Condos, Herald’s Sanctum, Lustrous Lagoon eller Shimmering Shrine. Alternativt kan spelare skapa sina egna Chrome-kistor genom att använda ett Chrome Splash-objekt på en vanlig kista.

Alla EvoChrome-vapen börjar på Uncommon rarity-nivån och kommer att uppgraderas stadigt när spelare skadar andra spelare, väggar eller Fortnites fientliga NPC:er. Den högsta nivån som ett EvoChrome-vapen kan nå är Mythic, även om det ännu inte är känt hur mycket skada som krävs för att komma så långt.

The Unvaulted Weapons i Fortnite Chapter 3 Säsong 4

Fortnites arsenal förändras drastiskt för varje säsong, med vissa vapen som skickas till valvet och andra utan valv. Fortnite Chapter 3 Säsong 4 är inget undantag, och flera klassiska vapen har både uppgraderats och uppgraderats:

  • Spak-action hagelgevär
  • Rapid-Fire SMG
  • Undertryckt maskinpistol
  • Hunter Bolt-Action Sniper

Förutom att den är fri, har Rapid-Fire SMG nu en Mythic-kvalitetsversion som endast är tillgänglig från Reality Saplings. På samma sätt har Prime Shotgun också en ny Mythic-version som kan erhållas genom Reality Saplings. Äntligen har den undertryckta maskinpistolen återvänt från valvet med ett par nya sällsynthetsnivåer i Epic och Legendary, vilket ger fans av den smygande SMG en anledning att fortsätta använda den när högre vapen blir tillgängliga.

Fortnite är nu tillgängligt på PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S och mobila enheter.

Lämna ett svar